Sosyal çevre nasıl edinilir?

07orfslngz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba anlatacagim konu saçma gelebilir. Ben çevresi kız olan birisiyim. İstedigim bir durum da degil cinsiyetim erkek, erkek cevre edinmeye calisyorum ama olmuyor. Cevremdekiler bana ön yargiyla yaklasyior kiz hareketleri yapan birisi degilim sadece maalesef dogustan beri cevrem böyle. Artik cidden cok rahaztsiz olmaya başladım cevre edinmek icin tavsiye lazim.

Merhaba anlatacagim konu saçma gelebilir. Ben çevresi kız olan birisiyim. İstedigim bir durum da degil cinsiyetim erkek, erkek cevre edinmeye calisyorum ama olmuyor. Cevremdekiler bana ön yargiyla yaklasyior kiz hareketleri yapan birisi degilim sadece maalesef dogustan beri cevrem böyle. Artik cidden cok rahaztsiz olmaya başladım cevre edinmek icin tavsiye lazim.

Çevre edinmek isteyerek çevre edinemezsiniz, bu zamanla olacak bir şey. Tavsiyem okulda, AVM tarzı yerlerde, kütüphanelerde kafa dengi birini bulup ortak bir konu açın. Örneğin "selam sen de mi YKS sınavına hazırlanıyorsun?" gibi gibi. Bu sayede birileriyle tanışabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı