L LifeIsLife Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Neden oluyor bu? Cloudflare sayfasi aciliyor. @Recep Baltaş
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 4 Haziran 2021 #2 LifeIsLife dedi: Neden oluyor bu? Cloudflare sayfasi aciliyor. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Galiba siteye yine Dos atıyorlar, bana da çıkıyor
LifeIsLife dedi: Neden oluyor bu? Cloudflare sayfasi aciliyor. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Galiba siteye yine Dos atıyorlar, bana da çıkıyor
L LifeIsLife Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #3 psdkgo dedi: Galiba siteye yine Dos atıyorlar, bana da çıkıyor Genişletmek için tıkla... Dos oldugunu dusunmuyorum ne yapacaklar ki saldirip. Ne kazanacaklar yani. Ellerine ne gececek en fazla bizim e-mail adreslerimizi alirlar.
psdkgo dedi: Galiba siteye yine Dos atıyorlar, bana da çıkıyor Genişletmek için tıkla... Dos oldugunu dusunmuyorum ne yapacaklar ki saldirip. Ne kazanacaklar yani. Ellerine ne gececek en fazla bizim e-mail adreslerimizi alirlar.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 5 Haziran 2021 #4 LifeIsLife dedi: Dos oldugunu dusunmuyorum ne yapacaklar ki saldirip. Ne kazanacaklar yani. Ellerine ne gececek en fazla bizim e-mail adreslerimizi alirlar. Genişletmek için tıkla... O konuda haklısınız ama maalesef -zevkine heralde- atıyorlar.
LifeIsLife dedi: Dos oldugunu dusunmuyorum ne yapacaklar ki saldirip. Ne kazanacaklar yani. Ellerine ne gececek en fazla bizim e-mail adreslerimizi alirlar. Genişletmek için tıkla... O konuda haklısınız ama maalesef -zevkine heralde- atıyorlar.
L LifeIsLife Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #5 psdkgo dedi: O konuda haklısınız ama maalesef -zevkine heralde- atıyorlar. Eki Görüntüle 1056252 Genişletmek için tıkla... Vay be linkleri atar misin o konulara göz atayim. Hakliymissin.
psdkgo dedi: O konuda haklısınız ama maalesef -zevkine heralde- atıyorlar. Eki Görüntüle 1056252 Genişletmek için tıkla... Vay be linkleri atar misin o konulara göz atayim. Hakliymissin.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 5 Haziran 2021 #6 LifeIsLife dedi: Vay be linkleri atar misin o konulara göz atayim. Hakliymissin. Genişletmek için tıkla... Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: DDos www.technopat.net Direk arama linkini atayım, bütün konulara bakabilirsin.
LifeIsLife dedi: Vay be linkleri atar misin o konulara göz atayim. Hakliymissin. Genişletmek için tıkla... Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: DDos www.technopat.net Direk arama linkini atayım, bütün konulara bakabilirsin.
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 5 Haziran 2021 #7 Bana da oldu.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #8 Bende de Technopat sunucuları deaktif yazıyor.
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 5 Haziran 2021 #9 psdkgo dedi: Galiba siteye yine dos atıyorlar, bana da çıkıyor Genişletmek için tıkla... Hocam dos ne oluyor.
psdkgo dedi: Galiba siteye yine dos atıyorlar, bana da çıkıyor Genişletmek için tıkla... Hocam dos ne oluyor.
L LifeIsLife Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #10 Casillas Ronaldo dedi: Hocam dos ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Ard arda istek gönderiyorlar sayfaya. Sunucu da hangisini cevaplayacagini sasiriyor ve dar bogaz olusuyor. Kalkip diyemiyor kardesim bu adres burada degil sen git bu adresleri çin sunucularında ara diye.
Casillas Ronaldo dedi: Hocam dos ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Ard arda istek gönderiyorlar sayfaya. Sunucu da hangisini cevaplayacagini sasiriyor ve dar bogaz olusuyor. Kalkip diyemiyor kardesim bu adres burada degil sen git bu adresleri çin sunucularında ara diye.