otto_kahn Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 478 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2015 #1 Geçenlerde, bu sebepten dolayı ceza aldım. Az önce sona erdi. Bunun doğrusu nedir? Yani resim ekle yerine gelince Resim URL si istiyor diye, Google a resim upload yazıp, gelen ilk site aracılığı ile upload ettim, o şekilde resim koymuştum.
Geçenlerde, bu sebepten dolayı ceza aldım. Az önce sona erdi. Bunun doğrusu nedir? Yani resim ekle yerine gelince Resim URL si istiyor diye, Google a resim upload yazıp, gelen ilk site aracılığı ile upload ettim, o şekilde resim koymuştum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Mart 2015 #2 Resim yükle butonunu kullanmanız gerek. Bu cezanın nedeni kullanıcıların genelde virüs saçan ve resimleri silen Hızlıresim sitesini kullanması.
Resim yükle butonunu kullanmanız gerek. Bu cezanın nedeni kullanıcıların genelde virüs saçan ve resimleri silen Hızlıresim sitesini kullanması.
extanrel Hectopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 137 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 6 Mart 2015 #3 Imgur kullanırsak herhangi bir sorun olur mu? @Recep Baltaş
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Mart 2015 #4 Sorun olur. Resimleri istisnasız Sosyal'e yükleyeceksiniz.