Ne ortaokul hayatım, ne de lisem, Amerikan dizilerindeki gibi olmadı. Böyle bir beklentiye girdiğimden değil de o sosyal çocuk değilim işte. Etraftaki yaşıtlarımın tutarsızlığı yapmacıklığı çok gözüme battığından aralarına dalamadım genel olarak. Sınıfım dışında neredeyse kimsenin adını sanını bilmeden geçirdim okul hayatımı lisem bitti, mezuna kaldım gidip diplomamı da almadım daha. Bir yerde zorunluluktan bulunmak hiç sevmediğim bir şey. Duvarlarda tel örgüler, içeriden birkaç hoca dışındaki tuhaf varlıkların egoları, yaşıtlarım ile kafa yapımın uyuşmayışı. Kız arkadaşım olmadı 18 yaşındayım bunu dert ettiğim tabii ki yok. O günler de gelir geçer daha çok genciz çıtırız. Liseden arada konuştuğum reelsleştiğimiz 1 arkadaşım var. Yeter, fazlasını da gördüm zaman zaman ancak faydası hiç ağır gelmedi terazimde. Sosyal anksiyetem var diyeceğim ancak dolmuşta ineceği yeri söyleyemeyen varmış onlarınki ne o zaman
sosyalleşme konusunda biraz eksiğim var evet ancak sorunun ne başkalarında ne de utangaçlığımda, söze giremememde buluyorum. Sıkıntı içimde gibi tam olarak ne istediğimi de çözemedim. Her şeyi yaparken bir amaç aramalı mıyım onu da bilemiyorum. Bakalım CS oynuyorum 2 yıldır, 4 yaşında Underground 2 ve Facebook çiftlik oyunlarıyla tanıştıktan yıllar sonra piksellerin dışarıdaki insanlardan daha az yorucu olduğunu fark ettim. 10yıllık GTX550TIM ile konfor alanımdan çıkmıyorum uzun süredir bunun içten içe beni yediğini de fark edeli 3-4 ay oluyor. Haziran ayında okula gitmeyi bıraktığımda günümün ne kadar boş geçtiğini, okula giderken de evdeyken de, gördüm. Spora başlamak, hobilere yelken açmak dışında bir çıkış yolu göremedim. Onları da konfor alanından çıkarsak, YKS illetini halledersek olacak gibi.