Sosyal Hesabım Hacklenmiş

Hocam bendeki durumla aynısı olmuş mu diye kontrol eder misiniz?

4 kere yazmayın aynı şeyi, yanlış anlamayın ama oksden kaynaklı sanırım bu gereksiz paniğiniz.

@Crownguard hocam kontrol ettiniz mi?
Dostum aktif değilken göremem mesajını. Ettim, bir şey yoktu. Cevap vermeyi unutmuşum, kusura bakma. Zaten benim kontrol etmemle bir şey olmaz ki. Bütün Sosyal tertemiz. Bi' ikimizde çıksa ne olur? Abartıyorsun, bu kadar korkma. Cidden. Bu olanları hesabın sahibi abine anlat bakalım, o bu kadar panikleyecek mi? Ayrıca konuya gelen mesajlara bak. Yani amacımız seni sakinleşmeyle kandırmak değil. Gerçekten abartıyorsun.

Selam ben hesabın asıl sahibiyim, küçük kardeşim biraz agresif davranmış, bunun için özür dilerim. Şimdi hallettik durumu, bir şey olursa yeni konu açarım.😀

Önemli değil :D panik yapılacak bir şey yok aslında. Sanırım sizin hesabınız olduğu için stres yaptı.

@Recep Baltaş hocam sistemde mı bir sıkıntı var? Lakin ne bir şey indirdim, ne bir yerlere girdim ne kadar paranoyak olduğumu bu konularda önceki konularıma bakarak anlayabilirsiniz, yada bir veri sızıntısı mı oldu?
Sistemde bir sorun yok, veri sızıntısı da yok. Bizlik bir durum yok kontrol ettiğim kadarıyla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı