Sosyal için öneriler

Makaleler
149
Evet, kafama takılan bazı güzel önerileri unutmak yerine konu açıp tartışalım diyorum.
Liste olarak vereceğim.

Öneri listesi:

• Kayıt olurken kullanıcıları bot doğrulaması gelebilir.
  • Blog sayfalarını kullanıcılar sınırsız düzenleme hakkına sahip olabilir (Moderasyona yapılan düzenlemelerin yükü azalır).
  • Yeni kayıt olmuş kullanıcılara nasıl konu açması gerektiği, Sosyal yazı aracı kullanımı gibi siteyi öğreten öğretici makaleler özel mesaj yolu ile iletilebilir.
  • Yeni kayıt olmuş kullanıcılar mesaj atmadan önce en az 1 kez kuralları okuma zorunlu olmalı (özel mesaj yolu ile gelen bilgilendirmeyi kimsenin okuduğunu sanmıyorum).
  • Kullanıcı Haberleri kategorisine açılan konuların mutlaka kaynak belirtmesi zorunlu olmalı.
  • Taraflı veya çarpıtılmış haber/makale yayınlayan kullanıcılara ceza verilerek tarafsız ve objektif haber/makale yayınlamaya teşvik edilmelidir.
  • Doğum günü içinde Sosyal'e giremeyen kullanıcılara Doğum günü ödülü verilebilir.

Sizin bir öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Yeni kayıt olmuş kullanıcılara nasıl konu açması gerektiği, Sosyal yazı aracı kullanımı gibi siteyi öğreten öğretici makaleler özel mesaj yolu ile iletilebilir.

@261538'nın bir konu açma rehberi vardı. O konu, otomatik olarak kullanıcılara gidiyor zaten.

Yeni kayıt olmuş kullanıcılar mesaj atmadan önce en az 1 kez kuralları okuma zorunlu olmalı.
Kuralları kullanıcının gözüne sokacak halimiz yok. Bildirim ile zaten bu iletiliyor.

(özel mesaj yolu ile gelen bilgilendirmeyi kimsenin okuduğunu sanmıyorum).
Okumuyorsa ceza alır.

Diğer önerilier hakkında ne düşünyorsunuz?

Ayrıca, konu açma rehberi gidiyorsa güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…