3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Haziran 2022 #21 Clarence Morrow dedi: Eski kimya hocamla gizli bir işe gireceğiz. Çok para var, kimseye söyleme dedi. Burası sosyal olduğu için güvenerek söylüyorum, çaktırmayın siz de. Genişletmek için tıkla... H-Hocam ne işi? Umarım düşündüğüm şey değildir. Yani bir yaratık yapıp dünyayı yok etmezsiniz.
Clarence Morrow dedi: Eski kimya hocamla gizli bir işe gireceğiz. Çok para var, kimseye söyleme dedi. Burası sosyal olduğu için güvenerek söylüyorum, çaktırmayın siz de. Genişletmek için tıkla... H-Hocam ne işi? Umarım düşündüğüm şey değildir. Yani bir yaratık yapıp dünyayı yok etmezsiniz.
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 8 Haziran 2022 #22 Hoi 4 oynayamıyorum
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 8 Haziran 2022 #23 Iori Yagami dedi: İkinci itiraf: Bazen önümde yürüyen insanları(arkadaşlarım da olabilir.) elimde bıçak olsa nasıl öldürür ve kaçardım ortamdan diye düşünüyorum.(şu an farkettim de bunu birileri öğrense kendim dışında hiçbir arkadaşım olmazdı) Genişletmek için tıkla... Bunu bazen bende yapıyorum
Iori Yagami dedi: İkinci itiraf: Bazen önümde yürüyen insanları(arkadaşlarım da olabilir.) elimde bıçak olsa nasıl öldürür ve kaçardım ortamdan diye düşünüyorum.(şu an farkettim de bunu birileri öğrense kendim dışında hiçbir arkadaşım olmazdı) Genişletmek için tıkla... Bunu bazen bende yapıyorum
Linux Torvalds Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 172 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Haziran 2022 #24 Kimse oluşturduğum konulara cevap vermiyor ve çok üzülüyorum.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 8 Haziran 2022 #25 Clarence Morrow dedi: Eski kimya hocamla gizli bir işe gireceğiz. Çok para var, kimseye söyleme dedi. Burası sosyal olduğu için güvenerek söylüyorum, çaktırmayın siz de. Genişletmek için tıkla... Hocanizin bu kişi ile bağlantısı var midir ? Dosya Ekleri images (5).jpeg 13,8 KB · Görüntüleme: 43
Clarence Morrow dedi: Eski kimya hocamla gizli bir işe gireceğiz. Çok para var, kimseye söyleme dedi. Burası sosyal olduğu için güvenerek söylüyorum, çaktırmayın siz de. Genişletmek için tıkla... Hocanizin bu kişi ile bağlantısı var midir ?
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 8 Haziran 2022 #26 Heunzey dedi: Hocanizin bu kişi ile bağlantısı var midir ? Genişletmek için tıkla... Öğretmenimin fotoğrafını nereden buldunuz? Adresimi falan da bulursunuz siz, üyeliğimi sildirmeye gidiyorum.
Heunzey dedi: Hocanizin bu kişi ile bağlantısı var midir ? Genişletmek için tıkla... Öğretmenimin fotoğrafını nereden buldunuz? Adresimi falan da bulursunuz siz, üyeliğimi sildirmeye gidiyorum.
hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Haziran 2022 #27 Küçükken bakkaldan meybuz çalardım. Şu an o kadar pişmanım ki bakkala ulaşmaya çalışıyorum ama yerinde Suriyeli bir dönerci var.
Küçükken bakkaldan meybuz çalardım. Şu an o kadar pişmanım ki bakkala ulaşmaya çalışıyorum ama yerinde Suriyeli bir dönerci var.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 8 Haziran 2022 #28 Clarence Morrow dedi: Öğretmenimin fotoğrafını nereden buldunuz? Adresimi falan da bulursunuz siz, üyeliğimi sildirmeye gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Tüh kendisi benim de b- neyse rastgele tanıyorum diyelim
Clarence Morrow dedi: Öğretmenimin fotoğrafını nereden buldunuz? Adresimi falan da bulursunuz siz, üyeliğimi sildirmeye gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Tüh kendisi benim de b- neyse rastgele tanıyorum diyelim
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 8 Haziran 2022 #29 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Küçükken bakkaldan meybuz çalardım. Şu an o kadar pişmanım ki bakkala ulaşmaya çalışıyorum ama yerinde Suriyeli bir dönerci var. Genişletmek için tıkla... Doğru değil tabii de deniz suyu + kimyasal boya var içinde en azından bir kişiyi kendinizi feda ederek yemekten kurtarmışsınız.
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Küçükken bakkaldan meybuz çalardım. Şu an o kadar pişmanım ki bakkala ulaşmaya çalışıyorum ama yerinde Suriyeli bir dönerci var. Genişletmek için tıkla... Doğru değil tabii de deniz suyu + kimyasal boya var içinde en azından bir kişiyi kendinizi feda ederek yemekten kurtarmışsınız.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Haziran 2022 #30 berkezz dedi: Herhangi bir konu hakkında itiraf edin. Genişletmek için tıkla... Var bir hayalimiz.