YouTube, Instagram ve TikTok uygulamalarının algoritmalarını yabancılara göre yapmak istiyorum. Yani Türk içerikleri yerine sanki orada yaşıyorum gibi oraya göre olsun istiyorum. Yeni bir hesap açsam da Türkiye'ye göre oluyor. Lokasyon vs. bir seçenek var mı bunu nasıl yapabilirim?
Yabancı içerik üreticilerini takip edip beğeni vs. atarsan, Türk içerikleri "İlgilenmiyorum" işaretlersen yabancı içerikler giderek artar. Lokasyondan dolayı tamamen kurtulman imkansız ama büyük çoğunluğu sağlarsın en azından.
Onu yapmak istiyorsan, Youtube ayarlarından yeni kanal oluştur ve sadece yabancı içeriklere bak ve dili/bölgeyi değiştir. 3-4 gün içerisinde %90 yabancı olur.
Onu yapmak istiyorsan, Youtube ayarlarından yeni kanal oluştur ve sadece yabancı içeriklere bak ve dili/bölgeyi değiştir. 3-4 gün içerisinde %90 yabancı olur.
hocam ben istiyorum ki karşıma çıkan videolar, trendler vs. hep ingilizce olsun.
Çeviri post tarzı bir sayfa gördüm ve mantığı hoşuma gitti. Sadece çeviri yapıp atıyor. Buna benzer bir şey yapmak istiyorum.
Kısaca söylemek gerekirse Türkiye'de bulamadığım beğendiğim basit içerikleri kullanmmaya çalışacağım.
hocam ben istiyorum ki karşıma çıkan videolar, trendler vs. hep ingilizce olsun.
Çeviri post tarzı bir sayfa gördüm ve mantığı hoşuma gitti. Sadece çeviri yapıp atıyor. Buna benzer bir şey yapmak istiyorum.
Kısaca söylemek gerekirse Türkiye'de bulamadığım beğendiğim basit içerikleri kullanmmaya çalışacağım.