Sosyal Medya Erişim Engeli Ne Zaman Kalkar?

Bu bant daraltma olayı bu olay için çok saçma çünkü daha geçen ay annesini öldüren adamın videosu her yere yayıldı ve daraltma uygulamasını yapmadılar. Ve geçen ay ki olay bu olaya göre görüntüleri daha hassas.
Terör saldırısı halkı korku ve paniğe sevk eder. Bu görüntülerin yayılmasıyla iki birey arasında geçen ölümlü olayın görüntülerinin yayılması farklı şeylerdir. Terör örgütleri korku ve paniğin yayılmasını amaçlar. Kısıtlama kararı yerinde bir karar.

1 hafta sürmez, sabaha kalkar muhtemelen. Ancak TurkNet aboneleri zaten durumdan etkilenmiyor. Ben mecburen bölgemdeki altyapı sorunundan dolayı TT'ye geçtiğim için, şu anda Twitter, Instagram, Facebook ve Telegram'a erişim sağlayamıyorum. Mobil veri kullanarak VPN'lerle erişim sorununu aşmak mümkün ancak TT'de bilgisayarda çalışır bir VPN bulamadım.

Bu bant daraltma olayı bu olay için çok saçma çünkü daha geçen ay annesini öldüren adamın videosu her yere yayıldı ve daraltma uygulamasını yapmadılar. Ve geçen ay ki olay bu olaya göre görüntüleri daha hassas.

Ne yaptıkları belli değil, rastgele kendi akılları ile kendi istediklerini yapmaya çalışıyorlar gibi. Diklatörlük başka bir şekil ile, saçma olup olmamasına gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı