Sosyal medya hesabına bot basıldı

korayunal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, 200bin takipçili Instagram hesabıma bot takipçi basıldı. Hemen aceleyle gizli hesaba almaya çalıştım ama bir gönderide reklam olduğu için hata verdi ve ben de doğallığını etkilemesin diye hesabı dondurdum. Şu an yapmam gereken şeyler neler? Ayrıca bu botu basan kişi takip bir firma yüksek ihtimalle ve tanıyorum diyebilirim. Dava açsam sonuç alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabı gizliye al, bot takipçileri analiz eden uygulamalar ile tespit et ve sil. Sonra da instagram destek'e ulaşıp durumu anlat.
Hukuken bunu doğrulaman çok zor, kanıt niteliğinde hiçbir şeyin yok. O yuzden davadan bir şey çıkmaz.

Hukuksal olarak bir hak yok ortada. Çünkü elde kanıt yok sadece iddia var. Delil olmadan, iftiradan öteye gidemezsin.

Hesabı gizliye al, bot takipçileri analiz eden uygulamalar ile tespit et ve sil. Sonra da instagram destek'e ulaşıp durumu anlat.
Hukuken bunu doğrulaman çok zor, kanıt niteliğinde hiçbir şeyin yok. O yuzden davadan bir şey çıkmaz.
Hocam hesabı gizliye alamıyorum şu an reklam olduğunu söylüyor. Reklam verdiğim gönderiyi nasıl kaldirabilirim? Veya bu reklamı nasıl durdurabilirim gönderiyi hatırlamıyorum hangisi olduğunu nereden görebilirim

Profil > Profesyonel Gösterge Tablosu > Reklamlar

Verdiğin reklamların hepsini burada görürsün, reklamın üstüne tıkla, sonra Reklamı Durdur veya Sil seçeneğini seç.

Profil > Profesyonel Gösterge Tablosu > Reklamlar

Verdiğin reklamların hepsini burada görürsün, reklamın üstüne tıkla, sonra Reklamı Durdur veya Sil seçeneğini seç.
Hocam bu kısımda hiç aktif reklam görünmüyor. Tamamı geçmiş reklamlar yine de maalesef olmuyor kişisel hesaba geçiş yapamıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı