Sosyal medya kapatılsın!

Sosyal medya zararlı değil aslında. Bilinçsiz ve eğitimsiz insanların anne/baba olması zararlı. Şu zamana kadar ister istemez gördüğüm hiçbir sosyal medya içeriğini kendi hayatıma uyarlayıp yayınlamadım. Şu zamana kadar maruz kaldığım hiçbir zararlı meydan okumayı kendim/arkadaşlarım üzerinde denemedim. Kısacası, ne kadar aptalsanız, o kadar sömürülürsünüz. Bu sosyal medya olmadan önce de böyleydi, bundan sonra da böyle.

Yerli özgür ve denetimli bir sosyal medya aracı olsa mükemmel olur.
Maalesef ki bizim milletimiz Türk birisi bir şey yaptığında onu çok gömer ve düşman olur sırf buyüzden gelişemiyoruz.

Bunların hepsi tiyatro.

Yeğeniniz 3 sene sonra istediği gibi alkol alıp etrafta dolaşabilecek yaşta ve siz sosyal medyayı kısıtlamaya çalışıyorsunuz. Komik.

Heraklitos homerisi eleştirir. Çünkü homeros, hesiod ve diğer şairler yazgının Tanrı elinde olduğunu ve insanların bundan kaçamıyacağını ve yaptıkların bedelini Tanrı'ların ödeyeceğini söylüyordu. Ama heraklitos gelip o meşhur sözü söyledikten sonra her şey farklı yorumlanmaya başladı "insanın karakteri onun kaderidir"(ethos anthropos daimon). Kısaca herkes kendi yaptıklarının bedelini öder herkes bağımlı değil herkes kendi yolunu kendi çizer sosyal medyayı tanrılaştırarak ona göre şekil alıcağımızı sanıyorsan yanılıyorsun biz insanız ve kendi irademiz var ve ben sosyal medya egemenliğini red ediyorum o yüzden o orada istediği gibi durabilir ben inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…