Sosyal medya kapatılsın!

Yerli özgür ve denetimli bir sosyal medya aracı olsa mükemmel olur.
Maalesef ki bizim milletimiz Türk birisi bir şey yaptığında onu çok gömer ve düşman olur sırf buyüzden gelişemiyoruz.
Denetimli olmasına gerek yok hükumetler çok olağan dışı durumlar olmadıkça sosyal medyaya karışmamalı.

Gayet yararlı içerikler için kullanıyorum senin tanıdığın insanlar iradesizse ben ne yapayım?

En çok buna güldüm, umarım trolldür. Arkadaşınız Ahmet'in beyni yok mu? Her gördüğü challenge'ı yapmaya çalışır mı böyle? Ben ne okuyorum arkadaş? İnsanlar kendi aptallıkları yüzünden birşeylere b*k atmaya bayılıyor. Kendini kontrol edemiyorsan, kullanmayı bilmiyorsan, doğruyla yanlışı ayırt edemiyorsan sosyal medyanın suçu ne?

Chatgpt'ye yazdırılmış gibi bir hissiyat verdi açıkcası.
Ayrıca tabii ki de LoL bağımlısı yeğeniniz için sosyal medyayı hemen kapatmalıyız! Bunları yasak ile değil denetim ile çözebilirsiniz, yapmak istediğiniz şey sadece 1 sorunu çözer, 1000 sorun doğurur. Tamam sosyal medya kapatıldı bu sefer kitap okuma bağımlılığı diye bir şey ortaya çıkar (salladım şuan, oraya herhangi farklı bir bağımlılık örneğin dışarı çıkma bağımlılığı? Yazılabilir.)
Herkes kendi çocuğundan sorumludur, kendi çocuğunu denetleyeceksin ve gece geç saatte yatmasını istemiyorsan (ki neden yani yaz tatili biraz kafa dağıtsın) saat 22.00 oldu mu yatıracaksın çocuğu.

Yeğeninize alsın da sussun diye telefon verildiği için bizim yapabileceğimiz bir şey yok dostum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…