Sosyal medya kullanmayan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

O insan benim hiç sosyal medya kullanmıyorum sosyal medya hesaplarım. Yok WhatsApp bile kullanmıyorum. Hiç sosyal medya kullanmayan insan hakkında ne düşünüyorsunuz?
En iyisi abi, keşke yerinde olsam ama arada kafa dağıtmak için iyi oluyor.

sosyal biri değilsen gündemden çok uzak kalırsın.
Gündemi öğrenebilmek için sosyal medyadan çok daha iyi seçenekler var.
Bir ortamda arkadaşların bir konu konuşurken çoğunu anlamazsın.
...
Yani? Arkadaş ortamında öyle hangi konular olur? Bu konular, sosyal medya ile bağlantılı mı?
NPC olabilirler diye düşünüyorum
Aynen, popüler kültürün dayattıkları
Saçma sapan propagandaların, yalan haberin... Döndüğü Twitter'ı
İğrenç ve komik olmayan içerikleriyle İnstagram/TikTok'u
Hiçbir işe yaramayan Snapchat'ı kullanmak istemediğim için malım.

WhatsApp bile kullanmıyorum.
Whatsapp bir mesajlaşma aracı. Whatsapp, Telegram gibi yazılımları kullanmaman düşündürücü. Gerek duymuyorsun...

Konu 1 sene önce açılmış ama yazmak istedim bende Instagram hesabımı daha yeni sildim 3 aydır kullanmıyordum bana çok olumlu katkısı oldu bende dün bir kararla Instagram hesabımı silmeye karar verdim ve sanırım artık Instagram'ı ömrüm boyunca kullanmayacağım çünkü acayip saçma gelmekte özellikle fotoğraf paylaşmak ne yediğini ne içtiğini nereye gittiğini paylaşması kızların erkeklere kendini beğendirmesi ve erkeklerin kızları etkileme çabası ve sosyal medyadaki yalan hayatlar o kadar ütopik bir yer ki artık realityden uzaklaşıyorsunuz Facebook Twitter Tinder Telegram Pinterest Snapchat'te keza öyle sosyal medya insanın beynini eritiyor benim tavsiyem 1 yıl önce açılmış konu ama görecek arkadaşlara sesleniyorum kendinize bir uğraş bulun spor yapın kitap okuyun ya da sınava çalışın maksimum gündemden uzak kalırsınız hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…