Sosyal medya nasıl bırakılır?

hukumdarbnm

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Geçen ay beni engelleyen kişinin engeli açması için plan kurmuştum hatta engelin kalkmasının hayallerini bile kurmuştum. Fakat plan işe yaramadı ve beni engelleyen kişi engelimi açmayacağını söyledi. Bundan dolayı sosyal medyayı bırakmak istiyorum. Bunu nasıl başarırım?

Eğer çok bir önemi yoksa direkt tüm hesapları silin. Geri açmaya zahmet etmeye çok üşeneceksiniz emin olun.

silin. youtube ve instagram sildiğimden beri gece 2'de yatmak yerine 22'de yatıyorum.

Bunun için bırakmanız bence biraz saçma ama bırakmak istiyorsanız yapacağınız şey belli. Silin uygulamaları. Onun yerine kendinize yeni aktiviteler bulun.

Ağınızdan sosyal medya gibi siteleri engelleyin eğer hesabınızı silerseniz yüksek ihtimalle bir kaç hafta sonra yeniden açacaksınız. İlk önce kaynağı yok ederseniz bir daha isteniz bile giremezsiniz ve bu da uzun sürede daha kolaylaştıracaktır bırakmanızı.

Hesabımı silmeyeceğim.

Eğer çok bir önemi yoksa direkt tüm hesapları silin. Geri açmaya zahmet etmeye çok üşeneceksiniz emin olun.

Silmeyeceğim yoksa silersem Instagram'da beni engelleyenler fikirlerini değiştirmeleri durumunda engelimi kaldıramaz.

Hesabını dondurup uygulamayı silebilirsin.

Öncelikle uygulamaları silip işe başlayabilirsin ekran süreni vb. kısıtlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…