B Bnmchar Megapat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #1 Merhaba Instagram'da bir içerik üretiyorum ve Instagram hesabının biyografisine Papara bağış linki bıraktım. www.papara.com/donate/xxxxxxx gibi bir link. Bu Instagram hesabı üzerinden bağış toplamam suç teşkil eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2024
Merhaba Instagram'da bir içerik üretiyorum ve Instagram hesabının biyografisine Papara bağış linki bıraktım. www.papara.com/donate/xxxxxxx gibi bir link. Bu Instagram hesabı üzerinden bağış toplamam suç teşkil eder mi?
Çözüm cumali_032 7 Şubat 2024 Hayır suç etmez, sonuçta IBAN bırakmıyorsun. Papara ve bynogame bağışları serbest.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #2 Hayır suç etmez, sonuçta IBAN bırakmıyorsun. Papara ve bynogame bağışları serbest. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS B Bnmchar Megapat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #3 cumali_032 dedi: Hayır suç etmez, sonuçta IBAN bırakmıyorsun. Papara ve bynogame bağışları serbest. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler. Biraz eksik bilgi vermişim eklemem gereken birşey var instagram hesabının içeriği bağışlar ile bir ürün satın almak. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Hayır suç etmez, sonuçta IBAN bırakmıyorsun. Papara ve bynogame bağışları serbest. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler. Biraz eksik bilgi vermişim eklemem gereken birşey var instagram hesabının içeriği bağışlar ile bir ürün satın almak.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #4 Bnmchar dedi: Bilgi için teşekkürler. Biraz eksik bilgi vermişim eklemem gereken birşey var instagram hesabının içeriği bağışlar ile bir ürün satın almak. Genişletmek için tıkla... Sorun yaratmaz, istediğiniz gibi harcayabilirsiniz istediğiniz yerde.. Artı 0 Eksi
Bnmchar dedi: Bilgi için teşekkürler. Biraz eksik bilgi vermişim eklemem gereken birşey var instagram hesabının içeriği bağışlar ile bir ürün satın almak. Genişletmek için tıkla... Sorun yaratmaz, istediğiniz gibi harcayabilirsiniz istediğiniz yerde..
KS KS B Bnmchar Megapat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #5 cumali_032 dedi: Sorun yaratmaz, istediğiniz gibi harcayabilirsiniz istediğiniz yerde.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Sorun yaratmaz, istediğiniz gibi harcayabilirsiniz istediğiniz yerde.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.