Ücretli Sosyal medya tasarımları yapabilirim

AslanOnbir

Kilopat
Bir firmayı tanıtmanın en iyi yolu tasarımlardan geçer. En iyi şekilde tanıtmanın yolu da en iyi tasarımlardan geçer.
Sosyal medya gönderileriniz için memnun kalacağınız tasarımlar yapabilmekteyim.

13 yaşından beridir grafik tasarıma her zaman ilgi duymuşumdur. O zamandan beri tasarımlar yapmaktayım. Son 5 senedir ise profesyonel tasarımlar çıkarıyorum. Yaptığım bu işte profesyonelleştiğimi düşünüyorum fakat asla geliştiğimi düşünmüyorum çünkü her zaman, her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum. En yatkın olduğum alan sosyal medya tasarımları. Firmanızın en iyi şekilde tanıtılması için en iyi tasarımları ortaya çıkartmaya çalışıyorum. Grafik tasarım benim mesleğim değil. Hobi altında freelancer olarak tasarımlar yaparak zaman zaman paralar kazandım fakat işin ciddi boyutuna pek yanaşmadım. Öğrenci olduğumdan ve para kazanabileceğim bir alan olduğunu düşündüğümden sizlere uygun fiyatlarda sosyal medya gönderileriniz için tasarım yapmak istiyorum. Panenka Sport bünyesinde 1 sene sosyal medya editörlüğü yaptım.

Tüm platformlara tasarım yapmaktayım.
Logo tasarımları "yapmamaktayım".

Fiyatlandırma :

Twitch Tasarımları : Full 200 TL (Webcam çerçeve, Online-Offline tasarım, Info Paneli tasarım)
Sadece Webcam çerçeve : 60TL
Online-Offline tasarım : İkisi toplamda 80 TL (40+40)
Info Paneli 60 TL

Instagram-Facebook-Twitter Gönderi Tasarımları : 60 TL
Youtube Kapak Tasarımı : 60 TL
Youtube Profil Fotoğrafı Tasarımı : 20 TL
Youtube Thumbnail Tasarımı : 60 TL

Not : Porfolyom çok genişti aslında fakat bilgisayarım bozulduğu için 100'den fazla arşivlediğim tasarım gitti.

İletişim için : Discord aslan4111#9775
Ziraat-Papara ile ödeme yapılır.

Portfolyo:
pvawp.png
9731e29f-6702-4360-9b57-5455f2123d29.jpg
234d5534-05ed-4d96-8d05-785c4ccddda1.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı