Sametcann Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 199 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #11 AnotherJourney dedi: Yani hocam ne diyelim 1 tamam 2 tamam da 3 kez para yollamışsınız. Yani azıcık aklı başında olan bir insan bunu yapmaz. Genişletmek için tıkla... Valla haklısın aylık 2500ödeme olduğu için atladım biraz Efe0819 dedi: 10 daha koyup telefonculardan alamadın mı dostum. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Dersimizi aldık Efe0819 dedi: 10 daha koyup telefonculardan alamadın mı dostum. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Dersimizi aldık LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Sametcann, bir musibet bin nasihattan daha iyidir derler ve @AnotherJourney'in de dediği gibi bir yollasanız neyse denebilirdi de insanın en azından ikincisinde aklı başına gelirdi. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun da işte yaptık bir kere Abdllh11 dedi: Emniyete git hocam, profillerindeki numara da tutuyor. Genişletmek için tıkla... Bugün gidicem bakalım ne diyecekler paramı geri alamam belki ama en azından başka kişileri mağdur etmesinler
AnotherJourney dedi: Yani hocam ne diyelim 1 tamam 2 tamam da 3 kez para yollamışsınız. Yani azıcık aklı başında olan bir insan bunu yapmaz. Genişletmek için tıkla... Valla haklısın aylık 2500ödeme olduğu için atladım biraz Efe0819 dedi: 10 daha koyup telefonculardan alamadın mı dostum. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Dersimizi aldık Efe0819 dedi: 10 daha koyup telefonculardan alamadın mı dostum. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Dersimizi aldık LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Sametcann, bir musibet bin nasihattan daha iyidir derler ve @AnotherJourney'in de dediği gibi bir yollasanız neyse denebilirdi de insanın en azından ikincisinde aklı başına gelirdi. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun da işte yaptık bir kere Abdllh11 dedi: Emniyete git hocam, profillerindeki numara da tutuyor. Genişletmek için tıkla... Bugün gidicem bakalım ne diyecekler paramı geri alamam belki ama en azından başka kişileri mağdur etmesinler