Sosyal medya uygulamaları VPN ile bağlanıldığını algılar mı?

Mosleman

Hectopat
Sosyal medya uygulamalarına VPN ile bağlanırsam eğer VPN ile bağlandığımı sosyal medya uygulaması algılar mı? Örneğin X uygulaması kullanırken VPN'de Amerika sunucusu aktifse, o uygulamayı kullandığımda Amerika reklamları çıkıyor fakat yine de uygulamanın kendi algoritması fark ediyor mu VPN ile bağlandığımı?

Umarım sorumu anlatabilmişimdir, umarım konunun uzmanı birinden destek alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Büyük ihtimalle fark etmezler sağlam VPN ise, sonuçta IP adresiniz değişiyor.
IP adresi değişse de sağlayıcı olarak VPN diye gözükebilir. Mesela internet sağlayıcınız Vodafone ise IP sorgulamada Vodafone.net diye çıkar ancak VPN ile fark ediyor. IP'nizi gizlersiniz ama fark edilir.

IP adresi değişse de sağlayıcı olarak VPN diye gözükebilir. Mesela internet sağlayıcınız Vodafone ise IP sorgulamada Vodafone.net diye çıkar ancak VPN ile fark ediyor. IP'nizi gizlersiniz ama fark edilir.
Dediğinizi ip sorgulamasını yaptım birşey çıkmadı hız testindeki sunucuda parisde göründü ek olarak SS bırakıyım tam olarak nerde yazacak internet sağlayıcım.

Anlaşılabiliyor. Misal sosyal medya dışında vocalremover diye bir site vardı, günlük 10 dakika sınırı vardı ücretsiz plan için. Ben de VPN açarak girdim ki algılamasın ve tekrar hak versin. Bu sefer "Lütfen Proxy veya VPN'i kapatıp tekrar deneyin" hatası vermişti

İyide o hatayi sistem vermistir VPN açık oldugu için tekrar bağlanamazsın zaten.

Device ID dediğimiz şeyi alıyorlar, daha sonrasında internet ve cihaz kimliğine bakıyorlar cihaz kimliği aynı fakat internet farklı olunca o hatayı alırsın.Dediğin hatanın bile çözümü var,devir çok değişti çok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…