Henderson Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 3 Ağustos 2023 #1 Selam, YouTube, Instagram ve TikTok'da içerik üretiyorum. Videoyu tek tek hepsine yüklemek ve etiket atmak uzun Vaade'de çok sıkıcı bir hal alıyor. Bu işi kolaylaştıracak bir araç, program vs. konusunda bilginiz var mı?
Selam, YouTube, Instagram ve TikTok'da içerik üretiyorum. Videoyu tek tek hepsine yüklemek ve etiket atmak uzun Vaade'de çok sıkıcı bir hal alıyor. Bu işi kolaylaştıracak bir araç, program vs. konusunda bilginiz var mı?
Çözüm Henderson 4 Ağustos 2023 Blannk dedi: Benim bildiğim kadarıyla yok hocam. Biraz amele işi gibi oluyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm gibi hocam. Macrorecorder programı ile manuel olarak bir defa her yerde yükleme yapıyorum. Geri kalanı o hallediyor.
Blannk dedi: Benim bildiğim kadarıyla yok hocam. Biraz amele işi gibi oluyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm gibi hocam. Macrorecorder programı ile manuel olarak bir defa her yerde yükleme yapıyorum. Geri kalanı o hallediyor.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 Benim bildiğim kadarıyla yok hocam. Biraz amele işi gibi oluyor maalesef. Artı 0 Eksi
KS KS Henderson Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 4 Ağustos 2023 #3 Blannk dedi: Benim bildiğim kadarıyla yok hocam. Biraz amele işi gibi oluyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm gibi hocam. Macrorecorder programı ile manuel olarak bir defa her yerde yükleme yapıyorum. Geri kalanı o hallediyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Blannk dedi: Benim bildiğim kadarıyla yok hocam. Biraz amele işi gibi oluyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm gibi hocam. Macrorecorder programı ile manuel olarak bir defa her yerde yükleme yapıyorum. Geri kalanı o hallediyor.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #4 Henderson dedi: Sorunu çözdüm gibi hocam. Macrorecorder programı ile manuel olarak bir defa her yerde yükleme yapıyorum. Geri kalanı o hallediyor. Genişletmek için tıkla... Bildiğim iyi oldu hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Henderson dedi: Sorunu çözdüm gibi hocam. Macrorecorder programı ile manuel olarak bir defa her yerde yükleme yapıyorum. Geri kalanı o hallediyor. Genişletmek için tıkla... Bildiğim iyi oldu hocam teşekkürler.