Sosyal medyada hacklenir miyim?

479980

Decapat
Arkadaşlar bugün sosyal medyada bir hesap gordum birinin bilgilerini ele geçirdim diyordu harbidende gecirmis yazilim biliyor mu falan bilmiyorum fakat linuxcunun teki herhalde. Maltego diye bir şey kullanmış. Benim bilgilerimi ele geçirebilir mi ben linke falan basmadan...
Bu da gonderide paylaştığı bilgiler.

Eki Görüntüle 1295818

PLATFORM BİLGİLERİ:

Platform kitlesi 11-19 yaş arasi genelde. Bir takım var bir de. Allah'a islama küfür ediyorlar takim bası rakun lakaplı birisi içlerinde 19 yaşında kendi programlama dilini yazmış biri var 15-19 yaş kitlesi o grupda genellik
Konuyu çok dağıttım affedin!

Hayır. Yok efendim İnstagram Data kullanıyorum ben, Anonymous bana sağlıyorumcu tipler bile gördük biz. Linksiz hiçbir şey yapamaz. Üstelik o link işleri de artık geçti her tarayıcının kendi filtresi bulunmaya başladı, AV'ler bile boşa kalıyor. Bir program çalıştırması gerek anacak.

Sosyal medya hesapları genelde phising, brute Force, veya sosyal mühendislikle ele geçirilir bilinçli bir kullanıcıya benziyorsunuz sizin ek bir müdahaleniz olmadan saldırganın tek başına hesabınızı hacklemesi imkansıza yakın diyebilirim eğer hesabınızda aktif değilse 2 aşamalı doğrulamayı mutlaka aktif edin iyi günler.

Attığınız link de bir şey gözükmüyor da sanmam geçiremez herhangi bir şeyinizi veya linke girmeden.

Eki açamadım, yetkiniz yok diyor.

Hiçbir şeye tıklamazsan bir şey olmaz. Takma engelle daha yararlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…