Mobil Web için reklam konumları gerçekten kotu. Resimde görüldüğü gibi bircok fonksiyona ulaşmayı engelliyor. Buna artık çözüm bulunacak mi yoksa mobilden girmeyelim mi?
İyice DH'a döndü. Reklamları gözümüze sokmadıkça bir problem değil ama böyle olunca da hoş değil. Uzun zamandır sırf Sosyal'e giriyorum. Ana sayfaya girmiyorum.
Ben Samsung Internet + AdBlock kullanıyorum (Root gerekmiyor) bir tek benzer konular kısmının altında reklam çıkıyor. Şu aralar Corsair Glaive'in reklamı var.
Mobil Web için reklam konumları gerçekten kotu. Resimde görüldüğü gibi bircok fonksiyona ulaşmayı engelliyor. Buna artık çözüm bulunacak mi yoksa mobilden girmeyelim mi?
Mobil uygulamalar kökten değişecek Eylül/Ekim'de. Sitenin mobil halinin uygulama sürümü olacak temelde, sadece daha da hızlı olması ve bazı sorunların çözülmesi amaç. Artık zamanı geçen teknolojiler var içinde.
Sonra 2021'de bir daha değişecek. O zaman daha özel bir şeyler var kafamızda. Plan şimdilik böyle ama gelişen bir iki teknoloji var, onların durumuna bağlıyız bu konuda. Güncellenince ayrı konu açar konuşuruz