Sosyal Oyuncu Sitesi

ereniontelrunya

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba;

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız, çok yakında hayata geçireceğimiz bir projeden bahsetmek ve görüşlerinizi almak istiyorum.

Başlıkta da belirtildiği gibi SOS (Sosyal Oyuncu Sitesi) adında, sosyal paylaşım sitesi projemizin sonlarına yaklaştım.
Site Türk oyuncularının ihtiyaçlarını giderecek, onlara oyun, donanım ve yazılım alanlarında yapılan, meydana gelen bütün olaylardan haberdar etmek ve onlara sosyal bir ortam sağlayacak.

Site'de makaleler, incelemeler, blog yazıları, haberler, canlı yayınlar, etkinlikler, yeni videolar ve daha fazlasını destekleyen bir sistem var.
Fazla spoiler vermeden bitirmek istiyorum ve ana soruya geçiyorum.

Sizce bir sosyal oyuncu sitesinde neler olmalıdır, yani bir oyuncu, donanımcı veya yazılımcı olarak ne istersiniz nelere rahatlıkla ulaşmak istersiniz?
Proje hakkında olumlu veya olumsuz bütün düşüncelerinizi merak ediyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni haberler , yenilikler , rehberler , anlatımlar , videolar bunlar şimdilik aklıma gelenler. Kolay gelsin.

Kaliteli video incelemeler olmalı. Bölüm Sonu Canavarı'ndaki Talha Aynacı incelemeleri referans alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…