Sosyal sorumluluk projesine katılmamaktan not kırılması yasal mı?

Chezzaritz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500

ZOTAC OVERCLOCK EDITION RTX 3060 8GB

GIGABYTE A520M

DDR4 HP 2X8 16GB RAM

CRUCIAL 1TB M2 SSD
Okulumda Gazze'ye yardım kampanyası düzenlendi. El işi bileklik, oyuncak yemek, içecek tarzı şeyler standlar halinde satılacak. Duyduğumda katılmayacağımı belirttim fakat öğretmenler sınıf gruplarına "Sosyal sorumluluk projelerine (bahsettiği şey gazzeye yardım) katılmayan öğrencilerin performans notları etkileneceği idarece gündemde" mesajı atıldı ve normal olarak haksız ve yanlış buldum. Ayrıca bu yapılan yasal mı? Zaten yardım adı altında kazanılan paranın neredeyse hepsi okulun kasasına inecek bunu hepimiz biliyoruz. Fakat hiç hoş olmayan bir durum. Yardım etmek istemediğim, kendi özgür hür iradem ile ders ile alakası bile olmayan bir şeyden neden notum düşüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınav notunuzu düşeremezler fakat ders içi katılım notlarını hocalar veriyor onların gözünden düşmek sizi zor duruma düşürebilir.

İstediğin yere şikayet et hiçbir şey yapamazsınız hocam kusura bakmayın. Özellikle bu konuda haklı olsanız dahi konu Gazze olduğu için haklıyken haksız duruma düşüp azar yersiniz. Maalesef performans notunuzu düşürebilirler ve buna karşı yapılabilecek bir şey yok.

yasal olup olmadığını bilemem ancak adı üstünde sosyal sorumluluk projesi nihai gerçek proje değildir. ders içi notlardan düşmemeliler zaten adı üstünde ders içi verilen birşey

Zaten maalesef haklı olsak da kendimizi kanıtlamak bu ülkede biraz zor. Ama gerçekten canım sıkıldı bu olaya.

Sınav notunuz düşürülmez de performans notu onların elinde maalesef. Madem sosyal yardım yapacaklarsa huzur evlerini ziyaret etsinler, ağaç diksinler. Neden Gazze? Huzur evinde ziyaret edilmeyi bekleyen birçok yaşlı var.

Çok haklısınız. Bugün Çarşamba yapılacak etkinlik okula gitmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…