Sosyal "this website is offline" hatası veriyor

Nonexistent

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sosyal'de geziyordum, yeni bir konuya tıkladım. Kasmaya başladı. 2-3 kere denedim ve sonra beklemeye başladım. 3-4 dakika sonra yeniden açtım ve cloudflare "this website is offline" tarzı bir hata verdi. Son zamanda sık sık bu hatayı yaşıyorum.

Belli oluyor hocam. Son zamanlarda error 502 mi dersiniz kasma yüklenmeme donma mı dersiniz offline kalma mı dersiniz her türlüsü oluyor. Ve sadece ben değil bir sürü kişi yaşıyor bu sorunları.
Sunucu değiştirmenin zamanı gelmiş sanırım hocam. @Recep Baltaş :)
Sosyal'in net aylık bir reklam geliri olsa belki kiralık sunuculara geçebilirler. Reklam geliri hiç yok. Çok güçlü sunucularım var kiralık hostlardan. Keşke Sosyal'de artık sunucusunu güncellese ya da kiralık özel bir sunucuya geçse.

Sosyal'in net aylık bir reklam geliri olsa belki kiralık sunuculara geçebilirler. Reklam geliri hiç yok. Çok güçlü sunucularım var kiralık hostlardan. Keşke Sosyal'de artık sunucusunu güncellese ya da kiralık özel bir sunucuya geçse.

Keşke hocam sadece keşke çekebiliyoruz. YouTube kanalından gelir elde ediyorlar diye biliyorum ama yanlışsam düzeltin :). Sponsorların gönderdikleri dolayısıyla bence ürünler için ceplerinden pek para çıkmıyor.

Keşke hocam sadece keşke çekebiliyoruz. YouTube kanalından gelir elde ediyorlar diye biliyorum ama yanlışsam düzeltin :). Sponsorların gönderdikleri dolayısıyla bence ürünler için ceplerinden pek para çıkmıyor.
Hostinger'in 38 dolarlık sunucusu Sosyal'i kaldırabilir diye düşünüyorum.
1617882631605.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı