Sosyal üyeleri hangi telefonu kullanıyor?

Hangi marka telefon kullanıyorsunuz?

• Apple

Oy: 70 23,1%
  • Samsung

Oy: 101 33,3%
  • Huawei

Oy: 33 10,9%
  • Xiaomi

Oy: 56 18,5%
  • Vestel

Oy: 1 0,3%
  • General Mobile

Oy: 6 2,0%
  • ASUS

Oy: 5 1,7%
  • LG

Oy: 7 2,3%
  • Nokia

Oy: 3 1,0%
  • Diğer

Oy: 21 6,9%

• Oy verenlerin toplamı
    303
Samsung Galaxy A32 4G

Samsung Galaxy A10.

4 senedir J7 2015. herhalde bozulana kadar gider:'(

İlk bu telefonu yazmışım. Harbiden bir süre sonra telefon bozuldu. Pandemi zamanı Mersin'e gitmiştik tatile, bir süre sonra telefonun ekranı yeşilli pembeli bir şey olmuştu. Bende yerine Xiaomi Redmi Note 8 (2020 Ağustos galiba) almıştım.

Note 8'de yavaş yavaş kafayı yemeye başladı. Bende gidip Samsung Galaxy S23 Ultra aldım (13.11.2023 pazartesi günü). Herhalde 4-5 sene dayanır bana.

Son düzenleme:
Huawei Mate 10. 3 sürüm Android güncellemesi almasıyla beklentilerimi aşan bir cihaz oldu. 6.yılını doldurmak üzere bende ve hala daha taş gibi. Yoğun kullanımda pili 1 gün yetiyor ve hala dahi uygulamalar sorunsuzca açılıyor RAM'i 4 GB olmasına rağmen. Ambargo öncesi amiral gemisi olduğundan da Google uygulamalarında sorun çıkarmıyor.

Bende aynı tepkiyi almıştım Hatta şarj aleti çin başlıklı diye dalga konusu olmuştum.O değilde Poco f5 e geçtim 1 ay önce ama note 3 hala cayır cayır çalışıyor.
Xiaomi Mi Note 3 kullanıyorum 2018 başında almıştım o zamanlar Çin telefon mu alınır diye dalga geçen bütün arkadaşlarım Xiaomi kullanıyor şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…