Sosyal üyelerinin itirafları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zamanlar senin gibi tehlikeli ve potansiyeli olan birinden haberdar değildik. İşte devrimin istihbarat kısmında olanların suçu o da, iyi gözlem yapamamışlar. Biz Mikail, Asım basar dedik, Troller bastı.
O dönemde forumda aktif olarak yazmadığım için benden haberdar değildiniz. Konuyu biraz ucundan fark edince araştırmaya başladım, gerisini biliyorsun zaten. Tabii sizin gruptan birinin bana bir konuda sarması da dikkatimi iyice çekmişti.

@vermillionp2 Hadi senin için 4. itiraf gelsin. İlk moderatörlüğüm zamanında PSU'lardaki 80+ sertifikasının anlamını yanlış biliyordum. PSU'da yazan gücün ne kadarını verdiği olarak bilip önerilerde bulunmuştum ancak ilk moderatörlük görevinden ayrıldıktan sonra doğrusunu öğrenmiştim. İşin üzücü kısmı ise 2006-2009 arasında teknik eleman, 2009-2015 arasında sistem mühendisi olarak çalışmış biri olarak bunu yanlış biliyordum.

@Yararsız Üye Sana karşı önyargılarım birer birer yok oluyor ancak yine de sert çıkıştığın mesajları hep üstüme alınacağım gibi.
Önyargılı olacak bir şey yok, ters cevap veriyor gibi görünsem de çoğu zaman sinirle değil sadece karşıdakinin konuya olan bakış açısını anlamak için öyle tepki veriyorum. Bazı üyelere karşı öyle değilim mesela, karşıdakinin üslubunu ve bakış açısını biraz anlayınca ona göre değişiyorum. Yoksa gayet kafa adamımdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…