Sosyal uyarı yarışı

Dalga geçtiğimi dahi hatırlamıyorum ayrıca ben ilk uyarıyı bilerek aldım bunu da eleştirmek adında değil ironi olsun diye yazdım .

Dalga geçtiğimi dahi hatırlamıyorum ayrıca ben ilk uyarıyı bilerek aldım bunu da eleştirmek adında değil ironi olsun diye yazdım .
Şaka yaptık di mi hocam? Ben de bilerek uyarı alıyorum siz gibi İroni olsun diye

Eleştirmek adına değil sayın modlar yanlış anlaşılma olmasın

Benim de keyifli bir anıma denk gelmişti mesajınız hocam. Yoksa 3 kelimeyi falan okuyup sallıyorum zaten.

Yav ne alakası var komiksiniz hocam. Tabii ki moderasyon ekibinin yeri ayrı asla eleştirmedim ve yediğim cezaları da hakettiği mi düşünüyorum. Sadece konu sahibine dalgasına attım o kadar .
Komiksin hocam komiksin.
3 ay önce "velet" in hakaret olduğunu öğrendim.
Öyle hocam.

Ben de siz gibi düşünüyorum. Zaten ergenlik çağındaki insanlara daha hoş görülü olmalıyız.

Kimse takılmasın, Sosyal candır.

Yasa dışı paylaşım var galiba birisine gta onlinede hile kullansın demiştim. Ama haklıydım hile olmazsa kendini koruyamıyorsun ki. Seni kafese kapatıyorlar ya da bir yerine meşale koyuyorlar. Neyse şimdi yine yerim uyarı.

Sadece bir uyarım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…