B Batuhan Görkem Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #1 Sadece bu forumda çok büyük bir yavaşlık var bende. Şu konuyu açmak için canımı harcadım resmen. Bir şeye tıklıyorum 1 dakika sonra açılıyor. Sizde de böyle mi? Yöneticiler ilgilensin. Şimdi biraz daha düzeldi.
Sadece bu forumda çok büyük bir yavaşlık var bende. Şu konuyu açmak için canımı harcadım resmen. Bir şeye tıklıyorum 1 dakika sonra açılıyor. Sizde de böyle mi? Yöneticiler ilgilensin. Şimdi biraz daha düzeldi.
Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2014 #2 Ara sıra oluyor galiba böyle şeyler.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2014 #4 Ara ara gidip geliyor. Mesaj yazıp 3 dakika bekleyip Mozilla'yı kapatıp tekrar açtığım oluyor. Bir de bakıyorum 3 kere aynı mesajı yazmış.
Ara ara gidip geliyor. Mesaj yazıp 3 dakika bekleyip Mozilla'yı kapatıp tekrar açtığım oluyor. Bir de bakıyorum 3 kere aynı mesajı yazmış.
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2014 #6 musti542009 dedi: Ara ara gidip geliyor. Mesaj yazıp 3 dakika bekleyip Mozilla'yı kapatıp tekrar açtığım oluyor. Bir de bakıyorum 3 kere aynı mesajı yazmış. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum o sorun bende de oluyor.
musti542009 dedi: Ara ara gidip geliyor. Mesaj yazıp 3 dakika bekleyip Mozilla'yı kapatıp tekrar açtığım oluyor. Bir de bakıyorum 3 kere aynı mesajı yazmış. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum o sorun bende de oluyor.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2014 #7 Sanırsam sosyalde bu günlerde bi yavaşlık var. Bende de yavaş. Sadece burası yavaş, başka sitelerde sorun yok.
Sanırsam sosyalde bu günlerde bi yavaşlık var. Bende de yavaş. Sadece burası yavaş, başka sitelerde sorun yok.
S Simo Hayha Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #8 Sadece bende sorun var sanıyordum. Evet, bazen yapabiliyor. Ama çok uzun sürmüyor.