Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Temmuz 2020 #21 BERWAR dedi: Bir yerden sonra ister istemez insan daha az siteye girecek ya da hiç girmeyecek ben de öyle düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Üniversite sınavı gittikçe yaklaşıyor 1 sene sonra falan öldü sanarlar
BERWAR dedi: Bir yerden sonra ister istemez insan daha az siteye girecek ya da hiç girmeyecek ben de öyle düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Üniversite sınavı gittikçe yaklaşıyor 1 sene sonra falan öldü sanarlar
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.961 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #22 Sylveon dedi: Üniversite sınavı gittikçe yaklaşıyor 1 sene sonra falan öldü sanarlar. Genişletmek için tıkla... Başarılar. Benimde KPSS var ona çalışmam lazım, uzaktan üniversite okuma fikrim de var. Üniversiteyi bitirdim ama kendi bölümüm ataması kötü o yüzden farklı alternatifler peşindeyim, hayırlısı bakalım.
Sylveon dedi: Üniversite sınavı gittikçe yaklaşıyor 1 sene sonra falan öldü sanarlar. Genişletmek için tıkla... Başarılar. Benimde KPSS var ona çalışmam lazım, uzaktan üniversite okuma fikrim de var. Üniversiteyi bitirdim ama kendi bölümüm ataması kötü o yüzden farklı alternatifler peşindeyim, hayırlısı bakalım.
K Kesrag Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 743 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Temmuz 2020 #23 Hayatınızı da yaşamayı hatırlamanız dileğiyle.