MisakiLqrd Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #11 Zurnadürüm dedi: Bu açıktan çok bug bence. Bir de açığı olmayan sistem yoktur. Genişletmek için tıkla... Açık ile bug aynı şey değil mi ? Umarım cahil damgası yemem
Zurnadürüm dedi: Bu açıktan çok bug bence. Bir de açığı olmayan sistem yoktur. Genişletmek için tıkla... Açık ile bug aynı şey değil mi ? Umarım cahil damgası yemem
Megaton Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 9 Aralık 2020 #12 MisakiLqrd dedi: Açık ile bug aynı şey değil mi? Umarım cahil damgası yemem Genişletmek için tıkla... Değil denilebilir. Neden yiyesiniz ki?
MisakiLqrd dedi: Açık ile bug aynı şey değil mi? Umarım cahil damgası yemem Genişletmek için tıkla... Değil denilebilir. Neden yiyesiniz ki?
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 9 Aralık 2020 #13 Yanlış ceza verdiklerini fark ederlerse değiştirebilirler. Dün bana da oldu FPS'yi küçük yazdım diye ceza yedim sonra kalktı. Az kalsın yine ceza yiyeceğime dair uyarı geldi. FPS büyük mü yazılıyor bakayım bari.
Yanlış ceza verdiklerini fark ederlerse değiştirebilirler. Dün bana da oldu FPS'yi küçük yazdım diye ceza yedim sonra kalktı. Az kalsın yine ceza yiyeceğime dair uyarı geldi. FPS büyük mü yazılıyor bakayım bari.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #14 MisakiLqrd dedi: Açık ile bug aynı şey değil mi? Genişletmek için tıkla... Her açık bir bug, ama her bug açık değil. Açık daha çok gizlilik ikesini bozan buglara denilir.
MisakiLqrd dedi: Açık ile bug aynı şey değil mi? Genişletmek için tıkla... Her açık bir bug, ama her bug açık değil. Açık daha çok gizlilik ikesini bozan buglara denilir.
Megaton Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 9 Aralık 2020 #15 Yani yukarıda siyah yazi var kısıtlama aldiniz diye ben mesaj yazabiliyorum.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 9 Aralık 2020 #16 Tahminimce saat farkından dolayı bu şekilde bir olay yaşandı. Geri bildirim için teşekkürler.