Sosyal'de aldığınız enteresan tepkiler

Yer
Samandağ
Daha fazla  
Meslek
Pratisyen Doktor
Technopat %99 oranında teknoloji ile ilgili fakat sosyal'in bu yanını da çok seviyorum. 😄
D7DB255C-4ECB-496D-B162-1D0FC7726CAE.jpeg

Yazacağım şeyler tamamen kendi görüşümdür. Bunun neresini sevdiniz anlamadım, şahsen ben bu tür insanları hiç sevmiyorum. Sanırsın, tsunami oldu ve bütün insanları kurtardın.

Yazacağım şeyler tamamen kendi görüşümdür. Bunun neresini sevdiniz anlamadım, şahsen ben bu tür insanları hiç sevmiyorum. Sanırsın, tsunami oldu ve bütün insanları kurtardın.
Öncelikle belirteyim. Ne alıntı ne de yazı bana ait değil. Komik bulduğum için paylaştım. Dramatize etmeye gerek yok.

Sanırsın, tsunami oldu ve bütün insanları kurtardın.
Şuan alıntıladığım cümlenizle kimi kastettiğinizi anlayamadım hâla. Fakat evet haklısınız Youtube’da onlarca var. Burada buldum ve ben de zaman zaman bir soruna çare bulduğumda enteresan teşekkür şekilleriyle karşılaşabiliyorum. Bunlar güzel şeyler aynı zamanda. İyi sosyaller.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı