GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2017 #1 Ne kadar saçma, alakasız, gereksiz ya da fayda sağlamayan espri varsa; hep yüksek beğeni alıyor! Burası Facebook mu? Lütfen! Öneri, fikir, bilgi vb. beğendiğiniz mesajları beğenin ki... Ne desem az! @CJack60 @Nazım Paşa @Recep Baltaş Son düzenleme: 30 Temmuz 2017
Ne kadar saçma, alakasız, gereksiz ya da fayda sağlamayan espri varsa; hep yüksek beğeni alıyor! Burası Facebook mu? Lütfen! Öneri, fikir, bilgi vb. beğendiğiniz mesajları beğenin ki... Ne desem az! @CJack60 @Nazım Paşa @Recep Baltaş
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 30 Temmuz 2017 #2 Ne tılsımlı bir sözcükse artık, ilk örnekteki gibi ben de anakart olarak okudum.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 30 Temmuz 2017 #3 Konuyu hemen beğendim. Ben sevdiğim ve yararlı olan mesajları beğenirim. Bir de boşuna evet falan yazmak için beğenirim.
Konuyu hemen beğendim. Ben sevdiğim ve yararlı olan mesajları beğenirim. Bir de boşuna evet falan yazmak için beğenirim.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.665 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2017 #4 İnsan bilgiyi değil de komiği beğeniyor. Temel sebep bu bence. Mesela @Nazım Paşa bu konuda çok takdir edilesi bir üye.
İnsan bilgiyi değil de komiği beğeniyor. Temel sebep bu bence. Mesela @Nazım Paşa bu konuda çok takdir edilesi bir üye.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 30 Temmuz 2017 #5 Ben alıntı yapmaya üşendiğim için cevap vereceğim kullanıcılara selektör yapıyorum beğeni ile.
Q Quintessence Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2017 #6 Alıntı yaptığınız üyeyi tam sansürlememişsiniz.
SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2017 #7 İyi ve güzel olan her şey sıkıcı o yüzden beğenmiyorlar
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2017 #8 Konu mankeni olmuşum yine.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 30 Temmuz 2017 #9 Ne var bunda? İnsanların hoşuna gitmiş beğenmiş, bunun neresi saçma?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 30 Temmuz 2017 #10 Evet insanları sınırlamamak lazım. Hele ki postmodernizmin tavan yaptığı şu 21.YY'da birçok izaha muhtaç garip davranışlarda bulunuyor insanlar. Yani, hangi birine ne diyeceksin? Bak bu baba çözmüş olayı mesela. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet insanları sınırlamamak lazım. Hele ki postmodernizmin tavan yaptığı şu 21.YY'da birçok izaha muhtaç garip davranışlarda bulunuyor insanlar. Yani, hangi birine ne diyeceksin? Bak bu baba çözmüş olayı mesela. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et