S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 6 Haziran 2021 #31 Shimada Sensei dedi: Yaşı görünce pozitif/negatif ön yargıya kapılıyorlar. Karşımdakini veya beni yaşımla ezmeye çalışıyorlar. İnsanlar olgun olsa onu da açarım. Genişletmek için tıkla... Aynı şey cinsiyet konusunda da geçerli. Düşünsen daha mantıklı sebepler bulabilirsin.
Shimada Sensei dedi: Yaşı görünce pozitif/negatif ön yargıya kapılıyorlar. Karşımdakini veya beni yaşımla ezmeye çalışıyorlar. İnsanlar olgun olsa onu da açarım. Genişletmek için tıkla... Aynı şey cinsiyet konusunda da geçerli. Düşünsen daha mantıklı sebepler bulabilirsin.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 6 Haziran 2021 #32 Arkadaşlar kız olunca bir şey değişmiyor. Cinsiyet üstünlüğü diye bir şey yok. Neden cinsiyet konusuna bu kadar taktığınızı açıklamadınız. Rahatsız eden bireyleri "göz ardı" edebiliyorsunuz zaten.
Arkadaşlar kız olunca bir şey değişmiyor. Cinsiyet üstünlüğü diye bir şey yok. Neden cinsiyet konusuna bu kadar taktığınızı açıklamadınız. Rahatsız eden bireyleri "göz ardı" edebiliyorsunuz zaten.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 6 Haziran 2021 #33 Ecmel dedi: Arkadaşlar kız olunca bir şey değişmiyor Cinsiyet üstünlüğü diye bir şey yok. Neden cinsiyet konusuna bu kadar taktığınızı açıklamadınız. Rahatsız eden bireyleri "göz ardı" edebiliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Zamanında gerçek kadınları da onlara yapılan ayrıcalığı da gördük, yönetim tarafından değil.
Ecmel dedi: Arkadaşlar kız olunca bir şey değişmiyor Cinsiyet üstünlüğü diye bir şey yok. Neden cinsiyet konusuna bu kadar taktığınızı açıklamadınız. Rahatsız eden bireyleri "göz ardı" edebiliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Zamanında gerçek kadınları da onlara yapılan ayrıcalığı da gördük, yönetim tarafından değil.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 6 Haziran 2021 #34 Sertidegni dedi: Zamanında gerçek kadınları da onlara yapılan ayrıcalığı da gördük, yönetim tarafından değil. Genişletmek için tıkla... Bir kişi kız/kadın olunca bir şey değişmiyor. Erkekte kadında insan değil mi sonuç olarak? Ne kadın ne erkek bir üstünlüğü yok. Takıntıya gerek yok bence. Rahatsız veren kişiyi engelleyebiliyorsunuz zaten forumda.
Sertidegni dedi: Zamanında gerçek kadınları da onlara yapılan ayrıcalığı da gördük, yönetim tarafından değil. Genişletmek için tıkla... Bir kişi kız/kadın olunca bir şey değişmiyor. Erkekte kadında insan değil mi sonuç olarak? Ne kadın ne erkek bir üstünlüğü yok. Takıntıya gerek yok bence. Rahatsız veren kişiyi engelleyebiliyorsunuz zaten forumda.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.245 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2021 #35 Sertidegni dedi: Aynı şey cinsiyet konusunda da geçerli. Düşünsen daha mantıklı sebepler bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Buldum aslında. O tarz insanları rapor edersen yönetim yetkiyi korkak kullanmaz merak etme. Ayrıca engellersen de çok bir kaybın olmaz, yorumlarını görmene gerek olmayan gereksiz insanlar. Shimada Sensei dedi: Ergenlerin cinsiyetçi şakaları ve hakaretlerinden dolayı mı gizlemek istiyorsun? Genişletmek için tıkla...
Sertidegni dedi: Aynı şey cinsiyet konusunda da geçerli. Düşünsen daha mantıklı sebepler bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Buldum aslında. O tarz insanları rapor edersen yönetim yetkiyi korkak kullanmaz merak etme. Ayrıca engellersen de çok bir kaybın olmaz, yorumlarını görmene gerek olmayan gereksiz insanlar. Shimada Sensei dedi: Ergenlerin cinsiyetçi şakaları ve hakaretlerinden dolayı mı gizlemek istiyorsun? Genişletmek için tıkla...
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 6 Haziran 2021 #36 Ecmel dedi: Bir kişi kız/kadın olunca bir şey değişmiyor. Erkekte kadında insan değil mi sonuç olarak? Ne kadın ne erkek bir üstünlüğü yok. Takıntıya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Bunu onlara anlatsanız. Sanki dünyada yaşamıyor gibisiniz.
Ecmel dedi: Bir kişi kız/kadın olunca bir şey değişmiyor. Erkekte kadında insan değil mi sonuç olarak? Ne kadın ne erkek bir üstünlüğü yok. Takıntıya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Bunu onlara anlatsanız. Sanki dünyada yaşamıyor gibisiniz.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 6 Haziran 2021 #37 Sertidegni dedi: Bunu onlara anlatsanız. Sanki dünyada yaşamıyor gibisiniz. Genişletmek için tıkla... Cinsiyet yüzünden saçma sapan konuşanları "göz ardı" edebiliyorsunuz zaten. Seviyesi düşük insanların seviyesine inmeye ne gerek var?
Sertidegni dedi: Bunu onlara anlatsanız. Sanki dünyada yaşamıyor gibisiniz. Genişletmek için tıkla... Cinsiyet yüzünden saçma sapan konuşanları "göz ardı" edebiliyorsunuz zaten. Seviyesi düşük insanların seviyesine inmeye ne gerek var?
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 6 Haziran 2021 #38 Ecmel dedi: Cinsiyet yüzünden saçma sapan konuşanları "göz ardı" edebiliyorsunuz zaten. Seviyesi düşük insanların seviyesine inmeye ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Göz ardı etmekle uğraşmasak da bunu kökünden çözsek?
Ecmel dedi: Cinsiyet yüzünden saçma sapan konuşanları "göz ardı" edebiliyorsunuz zaten. Seviyesi düşük insanların seviyesine inmeye ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Göz ardı etmekle uğraşmasak da bunu kökünden çözsek?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.245 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2021 #39 Sertidegni dedi: Göz ardı etmekle uğraşmasak da bunu kökünden çözsek? Genişletmek için tıkla... Konular moderatör onayından geçiyor. Konu onaylanmadan yönetime iletilmiştir bu öneri diye düşünüyorum. Top onlarda, yapacak başka bir şey yok.
Sertidegni dedi: Göz ardı etmekle uğraşmasak da bunu kökünden çözsek? Genişletmek için tıkla... Konular moderatör onayından geçiyor. Konu onaylanmadan yönetime iletilmiştir bu öneri diye düşünüyorum. Top onlarda, yapacak başka bir şey yok.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 6 Haziran 2021 #40 Shimada Sensei dedi: Konular moderatör onayından geçiyor. Konu onaylanmadan yönetime iletilmiştir bu öneri diye düşünüyorum. Top onlarda, yapacak başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yönetimin umursadığını sanmıyorum. Bu tür konulara aksi cevap yetiştirmekten başka ne yapıyorlar? Moderatörleri hariç tutuyorum.
Shimada Sensei dedi: Konular moderatör onayından geçiyor. Konu onaylanmadan yönetime iletilmiştir bu öneri diye düşünüyorum. Top onlarda, yapacak başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yönetimin umursadığını sanmıyorum. Bu tür konulara aksi cevap yetiştirmekten başka ne yapıyorlar? Moderatörleri hariç tutuyorum.