Sosyalde donanım arızalarından anlayan yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi konu o?
İnsanlar yardım etmeye çalışıyor, sorunun çözümünü bilmese de elinden geleni yapıyor ve sorun %90 ihtimalle çözülüyor. Bu yeterli, ha diyorsanız ki eğer ''yardım etmeye çalışmasınlar sadece net olarak çözümü bilenler cevap yazsın benim konuma!'' senin bileceğin iş.

Herkes öyle değil. Çok bilgili olan kişiler var.

Bence öyle değil, birkaç gereksiz konu açılıyor ama genel olarak güzel ilerliyor forum bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kitle demeyelim de sizin bu kitleden beklentileriniz çok yüksek diyelim. Herkes dört dörtlük olma zorunda değil. Herkes ille de bu konuya yazacak diye de bir şey söz konusu değil, bilgisi olmayan yazmaz. Ha yazanlar da kendi bilgisi dahilinde yardımcı olmaya çalışır, çabalar fikir verir. Kimse zorla mesaj yazmıyor burada.

Haklısınız, bazı insanlar acayip şekilde saçmalıyor. Siz sadece mantıklı konuşan ve mantıklı yollar gösteren insanların dediklerini yapın

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyalin gittiği yol yol değil. Toxic kitle mi dersin, birinin fikrine katılmadın diye ölümüne kızgın spamlayanlar mı dersin.
Hakkınızı helal edin ban yiyeceğim galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…