4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 7 Mart 2022 #101 @LegendaryDevilHunter @Linux Kaymak Neden kızgın attın?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 7 Mart 2022 #102 @Linux Kaymak ve @Ankarada deniz yok hocalarıma can-ı gönülden selamlarımı ve hürmetlerimi sunmayı boynumun borcu bilirim. Akıllarda ama en çok da gönüller de yer edebilmiş isem ne mutlu bana... Saygılarımla.
@Linux Kaymak ve @Ankarada deniz yok hocalarıma can-ı gönülden selamlarımı ve hürmetlerimi sunmayı boynumun borcu bilirim. Akıllarda ama en çok da gönüller de yer edebilmiş isem ne mutlu bana... Saygılarımla.
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2022 #103 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.295 Çözümler 13 7 Mart 2022 #104 Arada aktivite olarak girer, son mesajlarına bakarım. @Jira
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Mart 2022 #105 @rofl kibar ve bilgili birisi @BERWAR mobil cihazlar konusunda forumun en bilgili kullanıcısı @333365 her konuda seviyorum ismini görmek bile yeterli.
@rofl kibar ve bilgili birisi @BERWAR mobil cihazlar konusunda forumun en bilgili kullanıcısı @333365 her konuda seviyorum ismini görmek bile yeterli.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2022 #106 @Motionless IN White hem ev sevdiğim grup hem de üye.
ahmetgirgin Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 1.357 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2022 #107 R.B.D dedi: @Linux Kaymak ve @Ankarada deniz yok hocalarıma can-ı gönülden selamlarımı ve hürmetlerimi sunmayı boynumun borcu bilirim. Akıllarda ama en çok da gönüller de yer edebilmiş isem ne mutlu bana... Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Sizleri unutmuşum çok değerli hocam Lütfen kusurumu mazur görünüz Benzer tarzda konularda karşılaşmıyoruz genelde ama forumda en çok saygı duyduğum kişilerdensiniz İyi akşamlar dilerim değerli hocam
R.B.D dedi: @Linux Kaymak ve @Ankarada deniz yok hocalarıma can-ı gönülden selamlarımı ve hürmetlerimi sunmayı boynumun borcu bilirim. Akıllarda ama en çok da gönüller de yer edebilmiş isem ne mutlu bana... Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Sizleri unutmuşum çok değerli hocam Lütfen kusurumu mazur görünüz Benzer tarzda konularda karşılaşmıyoruz genelde ama forumda en çok saygı duyduğum kişilerdensiniz İyi akşamlar dilerim değerli hocam
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 7 Mart 2022 #108 Linux Kaymak dedi: Çünkü lüzümsuz bir arkadaşı etiketlemişsin. Genişletmek için tıkla... Değerli hocam o nasıl söz öyle? Konu sahibi kişisel olarak sormuş ve arkadaşımız da etiketlemiş. Olayı kişisel görmeyelim lütfen. Gönüller kırılmasın hepimiz bu topraklarda aynı vatanı milleti koruyor ve oluşturuyoruz. İçimizde küslük, hakaret ve kavga bizlerin lehine olmaz. Ne demiş üstat Hz. Mevlana? "Sevgi şifadır. sevgi güçtür. Sevgi; değişimin mührüdür". Saygılarımla. ahmetgirgin dedi: Sizleri unutmuşum çok değerli hocam Lütfen kusurumu mazur görünüz Benzer tarzda konularda karşılaşmıyoruz genelde ama forumda en çok saygı duyduğum kişilerdensiniz İyi akşamlar dilerim değerli hocam Genişletmek için tıkla... Allah cc razı olsun hocam. Düşünmeniz yeterli şükranlarımı sunuyorum.
Linux Kaymak dedi: Çünkü lüzümsuz bir arkadaşı etiketlemişsin. Genişletmek için tıkla... Değerli hocam o nasıl söz öyle? Konu sahibi kişisel olarak sormuş ve arkadaşımız da etiketlemiş. Olayı kişisel görmeyelim lütfen. Gönüller kırılmasın hepimiz bu topraklarda aynı vatanı milleti koruyor ve oluşturuyoruz. İçimizde küslük, hakaret ve kavga bizlerin lehine olmaz. Ne demiş üstat Hz. Mevlana? "Sevgi şifadır. sevgi güçtür. Sevgi; değişimin mührüdür". Saygılarımla. ahmetgirgin dedi: Sizleri unutmuşum çok değerli hocam Lütfen kusurumu mazur görünüz Benzer tarzda konularda karşılaşmıyoruz genelde ama forumda en çok saygı duyduğum kişilerdensiniz İyi akşamlar dilerim değerli hocam Genişletmek için tıkla... Allah cc razı olsun hocam. Düşünmeniz yeterli şükranlarımı sunuyorum.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Mart 2022 #109 KojiroHyuga04 dedi: Artık üniversite sınavına odaklanmak zorundayım. 1 senem daha olmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... Tamamen bırakmak yerine günde 1-2 dakika girip çıkabilirsiniz aslında, şimdiden size başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin.
KojiroHyuga04 dedi: Artık üniversite sınavına odaklanmak zorundayım. 1 senem daha olmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... Tamamen bırakmak yerine günde 1-2 dakika girip çıkabilirsiniz aslında, şimdiden size başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2022 #110 gamerkral15 dedi: Bir tane abimiz vardı indirimleri paylaşıyordu onu severim buradanda ona teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... @Rustin Cohle ?
gamerkral15 dedi: Bir tane abimiz vardı indirimleri paylaşıyordu onu severim buradanda ona teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... @Rustin Cohle ?