Sosyal'de en sevdiğiniz üye

@333365 (Genel Gündemde veya anı tarafında çok iyi)
@erengore (İşlemci ayarlamaları tarafında çok iyi)
@499337 (Monster konularında çok iyi)
@Recep Baltaş @Yener K. (Donanım ve Yazılım sürücüleri tarafında çok iyi)
@Ecmel (Yazılım tarafında çok iyi (Başlarda basit bir konu yüzünden minik araba gibi çarpıştık ama oda çok iyi)
@KojiroHyuga04 (Mavi ekran konularında çok iyi)
Aklıma şu an gelenleri söyledim yoksa forumda bazı hocalarımda çok iyi cevaplar verdiği ve mizahi yönlerinden dolayı severek takip ediyorum.
Edit : Moderasyon ekibi de iyi bu arada yenileri pek tanımıyorum.

@333365 Eğitim hakkında bilgisi çok iyi olan iyi kalpli ve saygılı bir arkadaşımız.

Foruma ara verdi ama çok sevdiğim birisidir: @Mansion
Bilgisayar konularında çok karşılaştığım bilgili ve değerli bir hocam: @Sir Benjamin
Çoğu yerde gördüğüm, azıcık da konuşmamın olduğu yine değerli bir hocam: @erme
Bana ekran kartımı OC ederken yardım eden, başka insanlara da oldukça yardımı dokunan bir üye: @Motionless IN White
Fikirlerine çok saygı duyduğum, yaşını bilmesem de 20-30 yaşlarında bir abim gibi hissettiğim hocam: @BerkayZ87
Yine bilgisayar konularında oldukça yardımcı olan bilgili ve çok değerli hocalarımdan: @messinicocugu

Başka da vardır herhalde. Aklıma gelenleri yazdım. Gelmeyenler kusura bakmasın lütfen.

Not: @Yener K. hocam gibi bazı kişileri yazma ihtiyacı bile duymadım sevmeyeni olmadığı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…