Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Merhaba. Ben; açtığım konuları, yazdığım mesajları birisinin görmesini istemiyorum. Bunun için bir özellik var mı?
Merhaba. Ben; açtığım konuları, yazdığım mesajları birisinin görmesini istemiyorum. Bunun için bir özellik var mı?
Çözüm sweiss 13 Haziran 2023 Engelleme değil de göz ardı etme sistemi var. Göz ardı edince kişinin mesajlarını görmüyorsunuz. Ama onlar sizin mesajlarınızı görüyor olsa gerek.
Engelleme değil de göz ardı etme sistemi var. Göz ardı edince kişinin mesajlarını görmüyorsunuz. Ama onlar sizin mesajlarınızı görüyor olsa gerek.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 13 Haziran 2023 #2 Engelleme değil de göz ardı etme sistemi var. Göz ardı edince kişinin mesajlarını görmüyorsunuz. Ama onlar sizin mesajlarınızı görüyor olsa gerek. Artı 0 Eksi Çözüm
Engelleme değil de göz ardı etme sistemi var. Göz ardı edince kişinin mesajlarını görmüyorsunuz. Ama onlar sizin mesajlarınızı görüyor olsa gerek.
KS KS Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 sweiss dedi: Engelleme değil de göz ardı etme sistemi var. Göz ardı edince kişinin mesajlarını görmüyorsunuz. Ama onlar sizin mesajlarınızı görüyor olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim mesajları görmemesi gerekiyor. Artı 0 Eksi
sweiss dedi: Engelleme değil de göz ardı etme sistemi var. Göz ardı edince kişinin mesajlarını görmüyorsunuz. Ama onlar sizin mesajlarınızı görüyor olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim mesajları görmemesi gerekiyor.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 13 Haziran 2023 #4 Hayir yok, goz ardı edince sadece kendinizden engellemiş olursunuz. Engellenen kişi mesajlarınızı görmeye devam eder. Artı 0 Eksi
Hayir yok, goz ardı edince sadece kendinizden engellemiş olursunuz. Engellenen kişi mesajlarınızı görmeye devam eder.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 13 Haziran 2023 #5 Rsmefaw dedi: Hocam, benim mesajları görmemesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir ara sosyal önerilerinde konusu açılmıştı. Şu anlık gelmiş olsa haberimiz olurdu herhalde. Artı 0 Eksi
Rsmefaw dedi: Hocam, benim mesajları görmemesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir ara sosyal önerilerinde konusu açılmıştı. Şu anlık gelmiş olsa haberimiz olurdu herhalde.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 13 Haziran 2023 #6 Ne yazık ki böyle bir özellik yok. Olsa gerçekten iyi olurdu. Artı 0 Eksi
3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 13 Haziran 2023 #7 Buna benzer bir konuyu ben açmıştım bunla ilgili ama geri dönüş olmadı. Artı 0 Eksi