Sosyal'de her şeye "hahaha" atan kitle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İfadeyi suistimal edenler, gerekçesini belirterek raporladığınızda gereken cezayı alıyorlar zaten. Ek olarak da Göz Ardı Et yaparsanız çok da bir sorun (sizin perspektifinize ilişmeyecek şekilde) kalmayacaktır.

Kibarca ikaz etmek, hiç ifade bırakmamak ya da en kötü üzgün bırakmak şahsen daha doğru geliyor ama ara sıra da atmayı gerçekten gerekli gördüğüm durumlar, halihazırda fazlasıyla oluyor maalesef.

Son düzenleme:
Vallahi ben sallamıyorum ya. Kızgın atan kitle de çoktu bir ara. Söyleyecek lafın varsa söyle, yoksa ne uğraşıyorsun böyle işlerle anlamam

Bu arada ben de Hahaha ifadesini kullanırım ama art niyet amaçlı değil, cidden komik ve neşeli bulduysam kullanıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
"Beğenmedim" ifadesi gelmemeli. Bunun yanlış kullanımı daha kötü sonuçlara sebep olur.

Doğru bir bilgiye "Beğenmedim" şeklinde spam atılırsa bilgisi olmayan bir kişi yanlış yönlendirilebilir veya kafa karışıklığına sebep olabilir. Soru konularında sıkça karşılaşılan bir durum mesela; hem beğeniler fazla hem de downvotelar. Neye göre yargılanacak bu yorum?

Soru konuları az diye çok karşılaşılmıyor ama "Beğenmedim" gelirse tüm foruma yayılır bu, kahkaha veya üzgün ifadesi gibi önüne de geçilemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…