Sosyal'de her şeye "hahaha" atan kitle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de insanlar beğenmedim yerine hahaha atıyor yine aynı yere geliyor olay. Sadece hahaha biraz daha aşağılayıcı kalıyor. Doğru bilgiye dahi beğenmedim atanları raporlamak zor olmasa gerek.

İyi de insanlar beğenmedim yerine hahaha atıyor yine aynı yere geliyor olay. Sadece hahaha biraz daha aşağılayıcı kalıyor.
Aşağılama durumu varsa silinebilir veya ceza verilebilir. Beğenmedim ifadesinde ne yapılacak? Adam "Beğenmedim, bu ifadeyi verdim." diyecek ve sıyrılacak. Nasıl önüne geçeceksin?

Rahatsız oluyorsanız raporlayın. Beğenmeme de onu da yapamayacaksınız. "Hiçbir mesajımı beğenmiyor, gereği yapılsın." diyebilir misin?

Aşağılama durumu varsa silinebilir veya ceza verilebilir. Beğenmedim ifadesinde ne yapılacak? Adam "Beğenmedim, bu ifadeyi verdim." diyecek ve sıyrılacak. Nasıl önüne geçeceksin?
Gerekçe sunması gerekir neden beğenmediği konusunda. Hahaha yerine üzgün kullanmayı tercih ediyorum ben genelde. En ortası o oluyor. ve tam ortası olsun madem bu gelsin

İyi de insanlar beğenmedim yerine "hahaha" atıyor yine aynı yere geliyor olay. Sadece "hahaha" biraz daha aşağılayıcı kalıyor. Doğru bilgiye dahi beğenmedim atanları raporlamak zor olmasa gerek.
"Beğenmeme" ifadesinin bulunduğu belli başlı forum sitelerinde ifade sisteminin işleyişi, size şu an için her ne kadar güzel ve cazip olacakmış gibi gelse de -gözlemime dayanarak konuşuyorum- berbat durumda. Bu ifadenin gelmesinden yana değilim.

Daha ifade sistemini adam akıllı kullanamayan, azımsanamayacak oranlara tekabül eden bir kitle var forumda. Bu doğrultuda tertibi ekstra çaba sarf etmeden nasıl sağlayacaksın, raporlayarak mı? Hiç sanmıyorum. Böylesi çok daha iyi.

Az biraz düşünerek öngörebilmek zor değil getirildiği takdirde karşılaşılacak sorunları.

Son düzenleme:
Kendince dalga geçtiklerini sanıyorlar. Yazık. Ben kullansam bile komik olarak gördüğüm veya ironi içeren mesajlara atıyorum. Bence kafaya takmaya gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…