Amacım troll değil, sadece konu sahibi ve onun gibi bunu fazla kafaya takanları biraz da olsa rahatlatmaya çalışıyorum. Gerçekten dert edilecek şeyler değil çünkü, hayatta daha nelerle karşılaşacaksınız dert edilmesi gereken... Kendinizi daha şimdiden bu kahkaha emojisi için yıpratmayın, yazık.
Amacım troll değil, sadece konu sahibi ve onun gibi bunu fazla kafaya takanları biraz da olsa rahatlatmaya çalışıyorum. Gerçekten dert edilecek şeyler değil çünkü, hayatta daha nelerle karşılaşacaksınız dert edilmesi gereken... Kendinizi daha şimdiden bu kahkaha emojisi için yıpratmayın, yazık.
Anladım abi. Neyse ben gidiyorum, 10 dk mola vereceğim dedim 1 saat oldu... İşte buraya 3 harften oluşan bir kelime yazabilsem çok daha rahatlayacağım, ama yazamayınca her şeye hahaha atasım geliyor.
(((((((((((((((((!)))))))))))))))))))))))))))))). Anladım abi. neyse ben gidiyorum, 10dk mola vereceğim dedim 1 saat oldu... İşte buraya 3 harften oluşan bir kelime yazabilsem çok daha rahatlayacağım, ama yazamayınca her şeye hahaha atasım geliyor.
Çözümü basit, raporlarsın. Gereksiz ifade kullanımından dolayı ifade atma cezası yer en az 1 aylık. Herkes bunu yapsa kısa sürede troll amaçlı ifade kullanımı yapmayı çoğu kişi bırakır seve seve.
Herkesin bildiği bir küfürün kısaltması, normalde küfür skalam çok geniştir ama bu klasiklerden. Bildiğin küfürleri say, bir tanesinin 3 harfli olan kısaltması.
Çözümü basit, raporlarsın. Gereksiz ifade kullanımından dolayı ifade atma cezası yer en az 1 aylık. Herkes bunu yapsa kısa sürede troll amaçlı ifade kullanımı yapmayı çoğu kişi bırakır seve seve.