Behesti Hectopat Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 8 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci İDE 30 Nisan 2015 #1 Şu PC teknik özelliklerini nereden imzaya ekleyebiliyoruz? Ben de yazacağım ama profil ayarlarından bulamadım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2015
Şu PC teknik özelliklerini nereden imzaya ekleyebiliyoruz? Ben de yazacağım ama profil ayarlarından bulamadım?
Felankor Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 540 Makaleler 5 Yer Istanbul, Fatih Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Engineer 30 Nisan 2015 #2 Sağ üstte, Gelen Kutusu'nun solundaki isminizin üstüne gelin ama tıklamayın. Açılan küçük pencerede profil fotoğrafınızın altında "İmza Ayarları" kısmına tıklayarak canınız ne isterse, istediğiniz yazı tipinde yazabilirsiniz. İyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2015
Sağ üstte, Gelen Kutusu'nun solundaki isminizin üstüne gelin ama tıklamayın. Açılan küçük pencerede profil fotoğrafınızın altında "İmza Ayarları" kısmına tıklayarak canınız ne isterse, istediğiniz yazı tipinde yazabilirsiniz. İyi forumlar.
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 30 Nisan 2015 #3 Canı ne isterse yazamaz. 44. kuralı ihlal ederse ceza alır. Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal
Canı ne isterse yazamaz. 44. kuralı ihlal ederse ceza alır. Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal