SonOyuncu Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 337 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #1 İşletim sistemim Windows 11 ama sosyalde 10 olarak gözüküyor. Çözümü var mı?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 3 Kasım 2021 #2 Kullanilan eklenti henuz Windows 11 desteklemiyordu diye hatirliyorum, onumuzdeki gunlerde duzelir herhalde.
Kullanilan eklenti henuz Windows 11 desteklemiyordu diye hatirliyorum, onumuzdeki gunlerde duzelir herhalde.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 3 Kasım 2021 #3 Ali Pınar dedi: Kullanilan eklenti henuz Windows 11 desteklemiyordu diye hatirliyorum, onumuzdeki gunlerde duzelir herhalde. Genişletmek için tıkla... Aslında destekleyeceğini de sanmıyorum, zira NT sürümleri aynı. Ek olarak, nedendir bilmiyorum ama bende hiçbiri görünmüyor.
Ali Pınar dedi: Kullanilan eklenti henuz Windows 11 desteklemiyordu diye hatirliyorum, onumuzdeki gunlerde duzelir herhalde. Genişletmek için tıkla... Aslında destekleyeceğini de sanmıyorum, zira NT sürümleri aynı. Ek olarak, nedendir bilmiyorum ama bende hiçbiri görünmüyor.