@Mustafafnt hocam da sosyali bıraktı. Konuda yaşamanın anlamı yok gibi şeyler diyordu ve hiçbir yerden ona ulaşamıyorum. Umarım aklımda ki şeyi yapmamıştır. Elveda Technopat
@Mustafafnt hocam da sosyali bıraktı. Konuda yaşamanın anlamı yok gibi şeyler diyordu ve hiçbir yerden ona ulaşamıyorum. Umarım aklımda ki şeyi yapmamıştır.
Mustafa hocam ile Steam'den bir ara yazışmıştık. Düşündüğümüz şeyi yapacağını zannetmiyorum. Gayet hayat dolu bir hocamız. Steam'den ona ulaşamıyorum artık. Mustafa hocam, annenize şifalar diliyorum. En yakın sürede umarım yanımıza dönersiniz. @Mustafafnt
Ailem geçirmedi, ben geçirdim şaka gibi
Testim pozitif idi ama, hem tat alıyordum. Hem enerjiktim. Bana etki etmedi herhalde. Normal gripten bile daha hafif geçirdim.
Mustafa hocam ile Steam'den bir ara yazışmıştık. Düşündüğümüz şeyi yapacağını zannetmiyorum. Gayet hayat dolu bir hocamız. Steam'den ona ulaşamıyorum artık. Mustafa hocam, annenize şifalar diliyorum. En yakın sürede umarım yanımıza dönersiniz. @Mustafafnt
Bilmiyorum, ben de onunla bayağıdır konuşuyorum. Konuyu açmadan öncede hiçbir yerden çevrimiçi olmaz olmuştu. Neredeyse 1 haftadır her yerde çevrimdışı.