2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 9 Haziran 2022 #21 Nokta koymayı unutunca banlamayan, başlıkları kafasına göre değiştirmeyen herhangi birisi olabilir.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 9 Haziran 2022 #22 293735 dedi: Nokta koymayı unutunca banlamayan, başlıkları kafasına göre değiştirmeyen herhangi birisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Konudaki en iyi cevap olabilir. Artık o kadar çok ceza yedim ki wp'de birisiyle konuşurken nokta koymadan mesaj yazamıyorum.
293735 dedi: Nokta koymayı unutunca banlamayan, başlıkları kafasına göre değiştirmeyen herhangi birisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Konudaki en iyi cevap olabilir. Artık o kadar çok ceza yedim ki wp'de birisiyle konuşurken nokta koymadan mesaj yazamıyorum.
2 271470 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 9 Haziran 2022 #23 Kimsenin olmasıni istemem, kara listeme daha fazla moderatör eklemekten yoruldum.
ÖzkanK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 9 9 Haziran 2022 #24 Moderatör adayı en az 18+ yaş üstü olmalı. Üyelere saygısı olmayan ego sahibi üyeler moderatör yapılmamalı. Ve en önemlisi her türlü düşünceye saygı duyabilecek birisi olmalı. Katılmasa bile saygı duyacak birisi olmalı.
Moderatör adayı en az 18+ yaş üstü olmalı. Üyelere saygısı olmayan ego sahibi üyeler moderatör yapılmamalı. Ve en önemlisi her türlü düşünceye saygı duyabilecek birisi olmalı. Katılmasa bile saygı duyacak birisi olmalı.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.124 Makaleler 18 Çözümler 473 Yer Valisiz Vilayet! 9 Haziran 2022 #25 Umut Nas dedi: @e.n.e.s macOS kategorisi için. @KojiroHyuga04 BSoD kategorisi için. İkisini ayrı ayrı severim işlerini çok güzel yaparlar. Genişletmek için tıkla... Kategorinin zaten moderatörü var hocam. Bana gerek olmaz.
Umut Nas dedi: @e.n.e.s macOS kategorisi için. @KojiroHyuga04 BSoD kategorisi için. İkisini ayrı ayrı severim işlerini çok güzel yaparlar. Genişletmek için tıkla... Kategorinin zaten moderatörü var hocam. Bana gerek olmaz.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.942 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2022 #26 @Umut Nas
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 9 Haziran 2022 #27 @Death_9.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #28 ÖzkanK dedi: Moderatör adayı en az 18+ yaş üstü olmalı. Genişletmek için tıkla... Bu kısım uygulanıyor. ÖzkanK dedi: Üyelere saygısı olmayan ego sahibi üyeler moderatör yapılmamalı. Genişletmek için tıkla... Burada haklısınız. ÖzkanK dedi: Ve en önemlisi her türlü düşünceye saygu duyabilecek birisi olmalı. Katılmasa bile saygı duyacak birisi olmalı. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz doğru. Mesela sizinle aynı düşünceye katılmıyorum diye ban atacak değilim. Argo falan yaparsanız anca İlk defa size katılıyorum GremoryRias dedi: @Umut Nas Genişletmek için tıkla... Ben istesem de moderatör olamam hocam Düşünceniz yeter
ÖzkanK dedi: Moderatör adayı en az 18+ yaş üstü olmalı. Genişletmek için tıkla... Bu kısım uygulanıyor. ÖzkanK dedi: Üyelere saygısı olmayan ego sahibi üyeler moderatör yapılmamalı. Genişletmek için tıkla... Burada haklısınız. ÖzkanK dedi: Ve en önemlisi her türlü düşünceye saygu duyabilecek birisi olmalı. Katılmasa bile saygı duyacak birisi olmalı. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz doğru. Mesela sizinle aynı düşünceye katılmıyorum diye ban atacak değilim. Argo falan yaparsanız anca İlk defa size katılıyorum GremoryRias dedi: @Umut Nas Genişletmek için tıkla... Ben istesem de moderatör olamam hocam Düşünceniz yeter
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 9 Haziran 2022 #29 @333365 @emircanunlts
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #30 293735 dedi: Nokta koymayı unutunca banlamayan, başlıkları kafasına göre değiştirmeyen herhangi birisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar hiç noktalama işaretlerine dikkat etmedim bilerek. Hiç ban ya da uyarı almadım. Moderatörler görürse düzenliyorlar, görmezse düzenlemiyorlar.
293735 dedi: Nokta koymayı unutunca banlamayan, başlıkları kafasına göre değiştirmeyen herhangi birisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar hiç noktalama işaretlerine dikkat etmedim bilerek. Hiç ban ya da uyarı almadım. Moderatörler görürse düzenliyorlar, görmezse düzenlemiyorlar.