Otomatik Mandalina
Hectopat
"CS:GO'dan haksız yere ban yedim yardım edin"
Neyi fazla yapıp kör oluyoruz?Sağlık kategorisi: Fazla yapma, kör olursun! (Neyi yapma dediğini anlayın artık...)
Masaüstü Bilgisayarlar kategorisi, 5 yıl önce: AMD alma AMD, çok ısınıyor! (Aslında birkaç modeli için çok yanlış değildi de neyse. 3. Dünya Savaşını forumda çıkarmayalım.)
Dizüstü Bilgisayarlar kategorisi: O paraya masaüstü toplanır! (Bunları da linç edesim geliyor, alacak kişinin mobilite ihtiyacı var ki laptop almak istiyor işte.)
Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları kategorisi: TN panel çöp, sakın alma! (Arkadaş her şey renk doygunluğu demek değil, onu geçtim yüksek bütçelerde gayet pişman etmeyecek düzeyde renk verebilen paneller var, üstelik kendine göre avantajları da olabiliyor.)
SSD, Flash ve Sabit Diskler kategorisi: Samsung abi Samsung, Samsung al geç! Samsung demiş miydim? (3.5 yıldır uzağım, hangi bütçede hangi modelin iyi olduğunu bilmiyorum ama kalıplaşmıştı bu da bir dönem.)
Otomobil kategorisi: DSG kronik sorunlu, Renault markası çöp! (Kuru kavrama DSG için bu eskiden doğruydu ama Renault konusunda tamamen patlıyor bilgisizliğinden.)
Bilim kategorisi: Ayetler var! (Kategoriyi karıştırmış komple.)
Formula 1 kategorisi: Bu kavruk kadar ballı biri yok. (Gizli ırkçı bu da.)
Futbol kategorisi: Messi demeyen futboldan anlamıyordur! / Ronaldo demeyen futboldan anlamıyordur! (Bu ikisini alıp kafalarını tokuştursan nasıl bir ses çıkar diye merak etmiyor değilim.)
Havacılık ve Uzay kategorisi: Bu SİHA'lar çöp, F-35'e karşı hiç şansı yok! (SİHA'nın kullanım amacını anlamamış.)
Erkekler Soruyor kategorisi: Seviyorsan git konuş bence abi! (Konuştu, reddedildi ve bir ergen daha özgüven eksikliği yüzünden... Neyse.)
Yabancı Dil kategorisi: İspanyolca ve Fransızca alakasız diller, İspanyolca İngilizceye benziyor! (Aslında kalıplaşmış bir söz değil de o gün bunu diyene çok ayar oldum, 4-5 kelimelik cümlede Fransızca/İspanyolcada benzer 5-6 kural varken İngilizce ile tek benzer şeyin "o zaman özelinde" dizilim olduğunu anlattım. Hâlâ bilmediği dillerde inat etmeye devam ediyordu en son... Onu da geçtim İspanyolca ve Fransızca aynı dil ailesinden gelen diller İtalyanca ve Portekizce ile birlikte, İngilizce farklı dil ailesinden geliyor.)
Kendi kendini tatmin etmek.Rampage alınmaz.
Neyi fazla yapıp kör oluyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.