Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 1 Ekim 2020 #1 Herkese merhaba öncelikle. Forumda medya eklemek istediğim zaman "Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok." hatasını vermektedir. Bu sorunu nasıl çözebilirim veya belli bir seviyeye ulaşmam mı gerekiyor?
Herkese merhaba öncelikle. Forumda medya eklemek istediğim zaman "Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok." hatasını vermektedir. Bu sorunu nasıl çözebilirim veya belli bir seviyeye ulaşmam mı gerekiyor?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.480 Makaleler 11 Çözümler 207 Yer Kayseri 1 Ekim 2020 #2 Bende bir sıkıntı göremedim. Hangi medyayı eklemeye çalışırken sorun yaşıyorsunuz?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.986 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 1 Ekim 2020 #3 Bunu sadece Katkıda Bulunan ve üstü yapabilir diye biliyorum. Yazılım ekleme olayı gibi.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 1 Ekim 2020 #4 Zaten özellikleri üyeler değil yetkililer kullanıyor
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.480 Makaleler 11 Çözümler 207 Yer Kayseri 1 Ekim 2020 #5 Agent Phil Coulson dedi: Forumda medya eklemek istediğim zaman "Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok." hatasını vermektedir. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım. Ben de mesajlarda medya eklemekten bahsettiğinizi düşündüm. Onu sadece yönetim ekibi ve "Katkıda Bulunan" rütbesine sahip üyeler yapabilir. Aynı şekilde, yazılım eklemeyi de sadece onlar yapabilir.
Agent Phil Coulson dedi: Forumda medya eklemek istediğim zaman "Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok." hatasını vermektedir. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım. Ben de mesajlarda medya eklemekten bahsettiğinizi düşündüm. Onu sadece yönetim ekibi ve "Katkıda Bulunan" rütbesine sahip üyeler yapabilir. Aynı şekilde, yazılım eklemeyi de sadece onlar yapabilir.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 1 Ekim 2020 #6 Hepinize teşekkürler arkadaşlar.