S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 17 Mart 2020 #61 Tolga Samet dedi: Moderatör olsam... Oh wait! Genişletmek için tıkla... Her konuya değil yetkin olduklarıma cevap yazardım, demek istedin sanırım. Süpersin zaten. bkz: Moderatör ve Süper Moderatör farkı
Tolga Samet dedi: Moderatör olsam... Oh wait! Genişletmek için tıkla... Her konuya değil yetkin olduklarıma cevap yazardım, demek istedin sanırım. Süpersin zaten. bkz: Moderatör ve Süper Moderatör farkı
N nmd Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 105 Çözümler 9 17 Mart 2020 #62 Devir, suçu yazım denetimi eklentisine atma devri. Doğrusunu bilseydiniz de böylesine sorunlu (!) bir eklentiye muhtaç olmasaydınız.
Devir, suçu yazım denetimi eklentisine atma devri. Doğrusunu bilseydiniz de böylesine sorunlu (!) bir eklentiye muhtaç olmasaydınız.
S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 17 Mart 2020 #63 nmd dedi: Devir, suçu yazım denetimi eklentisine atma devri. Doğrusunu bilseydiniz de böylesine sorunlu (!) bir eklentiye muhtaç olmasaydınız. Genişletmek için tıkla... Ben zaten Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Sizlere de öğretmenler öğretti. Doğru söylüyorsun, eklentiye muhtaç olmamak lazım.
nmd dedi: Devir, suçu yazım denetimi eklentisine atma devri. Doğrusunu bilseydiniz de böylesine sorunlu (!) bir eklentiye muhtaç olmasaydınız. Genişletmek için tıkla... Ben zaten Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Sizlere de öğretmenler öğretti. Doğru söylüyorsun, eklentiye muhtaç olmamak lazım.
Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 17 Mart 2020 #64 Taktik maktik yok, ban ban ban!
S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 17 Mart 2020 #65 Taspar dedi: Taktik maktik yok, ban ban ban! Genişletmek için tıkla... Sonra Yönetici'ler de beni banlardı.
Taspar dedi: Taktik maktik yok, ban ban ban! Genişletmek için tıkla... Sonra Yönetici'ler de beni banlardı.
Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 17 Mart 2020 #66 Silinen üye dedi: Sonra Yönetici'ler de beni banlardı. Genişletmek için tıkla... Çabuk mesajını değiştir "yöneticiler de" yap.
Silinen üye dedi: Sonra Yönetici'ler de beni banlardı. Genişletmek için tıkla... Çabuk mesajını değiştir "yöneticiler de" yap.
S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 17 Mart 2020 #67 Taspar dedi: Çabuk mesajını değiştir "yöneticiler de" yap. Genişletmek için tıkla... Rütbe olan olduğu anlaşılsın diye o şekil yazdım. Yönetici, Süper Moderatör ve Moderatör rütbeleri var ya hani, hepsi yönetici sayılıyor.
Taspar dedi: Çabuk mesajını değiştir "yöneticiler de" yap. Genişletmek için tıkla... Rütbe olan olduğu anlaşılsın diye o şekil yazdım. Yönetici, Süper Moderatör ve Moderatör rütbeleri var ya hani, hepsi yönetici sayılıyor.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #68 Bilmem, hiç düşünmedim.
S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 17 Mart 2020 #69 dogant dedi: Bilmem, hiç düşünmedim. Genişletmek için tıkla... Kendi profil fotoğrafımı herkese yayardım. Tamamen benim fikrim, özgün.
dogant dedi: Bilmem, hiç düşünmedim. Genişletmek için tıkla... Kendi profil fotoğrafımı herkese yayardım. Tamamen benim fikrim, özgün.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #70 Silinen üye dedi: Kendi profil fotoğrafımı herkese yayardım. Tamamen benim fikrim, özgün. Genişletmek için tıkla... Güzel fikirmiş, kesin yapardım bunu ben.
Silinen üye dedi: Kendi profil fotoğrafımı herkese yayardım. Tamamen benim fikrim, özgün. Genişletmek için tıkla... Güzel fikirmiş, kesin yapardım bunu ben.