Sosyalde öneri ile aldığınız ürünler

682784

Hectopat
Makaleler
6
Merhaba, 1 haftalık cezam bitti ve ilk işim gelip boş bir konu açmak oldu. Her neyse uzatmadan konuya gireyim. Sosyalde indirim köşesinden veya konu açtığınızda gelen önerilerinden aldığınız ürünler nelerdir?

Ben başlayayım;
@messinicocugu'nun önerisi ile Lenovo ve Acer laptop almıştım. İkisinden de gayet memnunum.

@Umut Nas AliExpress'den led önermişti. Gayet memnunum.

İndirim köşesinden @Kürşat Arslan Kingston USB almıştım. Fiyatına göre çok çok iyi iş görüyor.

Yine indirim köşesinden @Esperoja'nın konusu ile çok uyguna Suç ve Ceza almıştım. (daha okuma fırsatım olmadı )

Öneride bulunan herkese teşekkürler.

Sistemimi buranın önerisi ile almıştım. Memnunum. 2 yıl olduğu için isim hatırlamıyorum.

Ürün kafama yattıkdan sonra konu açıp fikir aldığım oldu ancak doğrudan öneri ile ürün aldığımı hiç hatırlamıyorum. İndirim köşesinden görüp bir mouse almıştım sadece.

Öneri ile aldığım olmadı sanırım, yanlış hatırlıyor da olabilirim. Hep aklımda bir model belirleyip alınır mı diye sordum. H310M S2V, Burst 120GB falan var.

Öneriler ile mouse, Bluetooth USB (masaüstü bilgisayarım olduğu için), SSD aparatı ve psikolojik destekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…