T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.772 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 29 Ocak 2023 #1 Az önce bir konu başlığını raporladım ve rapor tuşu yok oldu. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi, raporlama için günlük bir sınır mı var?
Az önce bir konu başlığını raporladım ve rapor tuşu yok oldu. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi, raporlama için günlük bir sınır mı var?
Baskan66 Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 691 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul 29 Ocak 2023 #2 Rapor sistemini kötüye kullanıp şişirenler için farklı özellikler geldi. Günlük beşinci ya da onuncu raporunuzdan sonra klasik rapor sistemi bekleme süresi olan 45 saniye 5 dakika ya da 7,5 dakikaya çıkıyor. -Emre C.
Rapor sistemini kötüye kullanıp şişirenler için farklı özellikler geldi. Günlük beşinci ya da onuncu raporunuzdan sonra klasik rapor sistemi bekleme süresi olan 45 saniye 5 dakika ya da 7,5 dakikaya çıkıyor. -Emre C.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.772 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 29 Ocak 2023 #3 Baskan66 dedi: Rapor sistemini kötüye kullanıp şişirenler için farklı özellikler geldi. Günlük beşinci ya da onuncu raporunuzdan sonra klasik rapor sistemi bekleme süresi olan 45 saniye 5 dakika ya da 7,5 dakikaya çıkıyor. -Emre C. Genişletmek için tıkla... Bekleme süresi artsa bile rapor tuşu yok olmuyordu, bu arada tuş geldi.
Baskan66 dedi: Rapor sistemini kötüye kullanıp şişirenler için farklı özellikler geldi. Günlük beşinci ya da onuncu raporunuzdan sonra klasik rapor sistemi bekleme süresi olan 45 saniye 5 dakika ya da 7,5 dakikaya çıkıyor. -Emre C. Genişletmek için tıkla... Bekleme süresi artsa bile rapor tuşu yok olmuyordu, bu arada tuş geldi.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #4 Bende de yok olmuştu. Pek takmamıştım.