L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 19 Ekim 2020 #121 James Donkey dedi: Arkadaşlar hepinize çoğunluğu arkama alıp, 160GB HDD bulunan bilgisayarımdan Donkey-Eşek esprisi yapmak isterdim ama yaşım 12 olduğundan annem bilgisayara bakmamı kısıtladı. Yarın görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla... Görüşmek üzere, yarın da bir zamanlar James Donkey SSD öven malum kişinin forumuna gidersin. Kim bilir?
James Donkey dedi: Arkadaşlar hepinize çoğunluğu arkama alıp, 160GB HDD bulunan bilgisayarımdan Donkey-Eşek esprisi yapmak isterdim ama yaşım 12 olduğundan annem bilgisayara bakmamı kısıtladı. Yarın görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla... Görüşmek üzere, yarın da bir zamanlar James Donkey SSD öven malum kişinin forumuna gidersin. Kim bilir?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.237 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #122 Lyrinx dedi: Caner Uncu bu forumda en son laf atılacak kişilerden biri, neyini sevmediğini öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ara sıra gereksiz yere linçliyor.
Lyrinx dedi: Caner Uncu bu forumda en son laf atılacak kişilerden biri, neyini sevmediğini öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ara sıra gereksiz yere linçliyor.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #123 Lyrinx dedi: Görüşmek üzere, yarın da bir zamanlar James Donkey SSD öven malum kişinin forumuna gidersin. Kim bilir? Genişletmek için tıkla... Rampage alın coh eyi Türk Mali hemide.
Lyrinx dedi: Görüşmek üzere, yarın da bir zamanlar James Donkey SSD öven malum kişinin forumuna gidersin. Kim bilir? Genişletmek için tıkla... Rampage alın coh eyi Türk Mali hemide.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 899 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #124 A ile B ürünü arasında kalmış kullanıcıya C ürününü önerenler.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 19 Ekim 2020 #125 Paveloyd dedi: Ara sıra gereksiz yere linçliyor. Genişletmek için tıkla... Ciddi anlamda hiç görmedim, görseydim söylerdim. Fanboy gibi ölümüne savunma yapmıyorum, gözlemlerimi söylüyorum.
Paveloyd dedi: Ara sıra gereksiz yere linçliyor. Genişletmek için tıkla... Ciddi anlamda hiç görmedim, görseydim söylerdim. Fanboy gibi ölümüne savunma yapmıyorum, gözlemlerimi söylüyorum.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 19 Ekim 2020 #126 cagr30 dedi: A ile b ürünü arasında kalmış kullanıcıya C ürününü önerenler. Genişletmek için tıkla... C ürünü daha iyidir belki.
cagr30 dedi: A ile b ürünü arasında kalmış kullanıcıya C ürününü önerenler. Genişletmek için tıkla... C ürünü daha iyidir belki.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #127 Lyrinx dedi: Ciddi anlamda hiç görmedim, görseydim söylerdim. Fanboy gibi ölümüne savunma yapmıyorum, gözlemlerimi söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Gözlemlerinizi söyleyince "sende öyle olması kötü yapmaz" diyen tipler her yerde bence hiçbir polemiğe girmeyin cahile laf anlatılmaz.
Lyrinx dedi: Ciddi anlamda hiç görmedim, görseydim söylerdim. Fanboy gibi ölümüne savunma yapmıyorum, gözlemlerimi söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Gözlemlerinizi söyleyince "sende öyle olması kötü yapmaz" diyen tipler her yerde bence hiçbir polemiğe girmeyin cahile laf anlatılmaz.
A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 912 Çözümler 3 19 Ekim 2020 #128 Ben buraya ne yazacaktım ya kavgayı okurken unuttum.